Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Пенсионери от Крън: Новият ни кмет трябва да е като Пламен Георгиев от ГЕРБ

В пенсионерския клуб в гр.Крън се проведе среща на жители с кандидата за кмет на града от ПП ГЕРБ (№43) Пламен Георгиев и кандидатите за общински съветници от управляващата партия. Бяха представени накратко всички проекти и дейности, които се осъществиха в мандат 2015-2019 на кмета Галина Стоянова, нейния екип и кмета на гр.Крън и кандидат за общински съветник Теменужка Люцканова, която след цели три мандата даде път на младия Пламен Георгиев да участва в надпреварата за градоначалник.

Особено внимание беше обърнато на извършения първи етап от изграждане на ВиК и предстоящия втори от реализацията на проекта „Изграждане на ВиК инфраструктура за територията на гр.Крън” – втори  подетап, който гражданите на гр. Крън очакват от много години.

Като подарък от кандидатите на ПП ГЕРБ (№43) пенсионерите получиха телевизор и изразиха надежда, че именно клубът им ще продължи да бъде тяхното място за комуникация и събития от различен характер.

С думите „Правя първата крачка, за да бъда по-близо до вас” кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Пламен Георгиев се обърна към хората в пенсионерския клуб, като изрази готовност да работи съвместно с тях за по-доброто развитие на града. Всички присъстващи го подкрепиха и заявиха, че новият им кмет трябва да бъде точно такъв като Пламен Георгиев - образован, уверен и целеустремен, за да има бъдеще гр. Крън.

Пламен Георгиев е роден на 28 май 1988 година. Завършил е ПУ „Паисий Хилендарски“ - гр. Пловдив, специалност „Макроикономика”. Заема длъжността „Акаунт-мениджър” във водеща компания за телекомуникационни услуги.  Работил е с граждани в сектора на банковото обслужване.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж