Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Кандидат-кметът от ГЕРБ ремонтира пенсионерския клуб в с.Розово


Кандидатът за кмет на с. Розово от ПП ГЕРБ (№43) Венцислав Колев със собствени средства и с помощта на свои приятели направи ремонт на местния пенсионерски клуб. След два дни ползотворна работа те успяха да зарадват възрастните хора в селото. Боядисаха, обновиха част от старото осветление и подмениха дограмата. „Чувствах се длъжен да направя нещо хубаво за съселяните ми.

Мотивира ме и подкрепата, която получих от приятелите си. С огромно желание заедно успяхме да реализираме тази инициатива и да зарадваме хората на по-зряла възраст”, коментира кандидатът за кмет от ГЕРБ Венцислав Колев. Той бе категоричен, че един кмет не трябва да бъде добър чиновник, а добър стопанин и не на последно място – истински човек: „Трябва себеотдаване, желание, амбиция, хъс и постоянството за постигане на желаните резултати”.

Венцислав Колев е роден на 26 октомри 1984 година. Завършил е „Компютърни системи и технологии” в ТУ – Габрово. Управител е на фирма, развиваща се в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж