Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Мима Колева (ГЕРБ): Ще направя и невъзможното центърът на Хаджидимитрово да стане факт

„Моето най-голямо желание е нашето село да има изграден един хубав център. Ще направя и невъзможното той да бъде факт, защото всички ние го заслужаваме”, това заяви кандидатът от ПП ГЕРБ (№43) за кмет на с. Хаджидимитрово Мима Колева, която повече от пет години е главен специалист „Административно обслужване” в местното кметство. Тя подчерта, че ще продължи да надгражда постигнатото до момента от настоящия кмет Боян Атанасов (ГЕРБ). По време на управлението си той успя да убеди и обедини съселяните си за изграждането на канализация.


„В нашето село е направено много и аз ще продължа да развивам Хаджидимитрово, за да могат младите да се връщат. Зная, че няма да е лесно, но хубавите неща се постигат трудно. Аз не се отказвам!”, допълни Колева и подчерта, че, тъй като всички хора са равни, тя не дели и няма да дели съселяните си на етнически признак: „Всички трябва да си помагаме. Работата на един кмет е да помага на хората и моята основна дейност ще бъде именно да работя за всички Вас”.  

Като изключително подготвен за кмет човек кандидатът за градоначалник на Община Казанлък Галина Стоянова определи Мима Колева: “Тя е упорита, трудолюбива, дейна. Тя е човекът, който ще бъде добър стопанин на Хаджидимитрово.”

Пред събралите се жители на селото бе представена и листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ-Казанлък. Сред присъстващите бяха: Аксения Тилева, Радиана Стефанова, Красимир Иглев, Василка Еленкова, Мария Цонева, Елица Ваклинова, Георги Видев, Николай Факиров.

…………………….

Мима Колева е родена на 26 февруари 1968 година. Работила е в счетоводството и деловодството на под. 27850 – Осетеново.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж