Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Галина Стоянова (ГЕРБ): Похвално е, че Пламен Вълев и ясеновци говорите на един език

Похвално е, че с досегашния кмет на с. Ясеново и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ Пламен Вълев си говорите на един език, т.е. онова, за което го питате, той вече е помислил за него и е предприе действия да го реализира”, с тези думи към събралите се ясеновци в салона на местното читалище се обърна кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова. „В годините разбрах, че Пламен си тежи на мястото, защото има Вашата подкрепа. Той направи много за селото, за да можем днес да застанем тук и да заявим, че имаме очи да продължим напред заедно с Вас”, допълни Стоянова. Тя определи кандидатът от ГЕРБ за кмет на с. Ясеново като работлив човек, който се справя успешно с всяка поставена цел.

Пламен Вълев е кандидат за кмет на с. Ясеново втори мандат. Роден е на 17 октомрви 1978 година. Работил е в областта на земеделието. Женен, с две деца.

Част от свършеното от него в мандат 2015-2019 е:

  • Пълно обновяване на парка с изграждане на нова водна инсталация, възстановяване на шадраван с облепяне на плочки и поставяне на орнамент с водна каскада, декоративно цветно осветление на шадравана. Изградена е нова алея от бетонна настилка, монтирани са пейки, кошчета, градинска чешма, спортно съоръжение - успоредка, озеленяване с декоративни храсти и градинки с рози. По алеята е изградено ново парково осветление.
  • Монтирано  видеонаблюдение в центъра на селото.
  • Монтирано светлинно-декоративно осветление на паметника и козметично освежаване на оградата чрез боядисване.
  • Поставяне на обозначителни пътни табели из селото.
  • Монтиране на забранителна табела до р. Лешница за преминаване на тежко-товарни превозни средства, като значително се намали преминаването на камиони през селото.
  • Означение с маркировка „пешеходна пътека“ на централните улици в селото.
  • Поставяне на адресни табели на улиците в селото.
  • Отвеждане на електричество до беседката, построена в памет на загиналите момчета.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж