Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Самодиви” на гости в с. Дунавци

В неделната вечер пред препълнения салон на НЧ „Светлина-1904” в с. Дунавци кандидатът за общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ Таня Иванчева представи кандидатът за кмет на селото – Ганка Богданова, доказала се с работата си за селото в предходния мандат. Двете призоваха населението на селото да гласува с номер 43 в интегралната бюлетина за кмет на община Казанлък - Галина Стоянова, за съветници на ПП ГЕРБ и за кмет на село Дунавци - Ганка Богданова.
Номер 43 - за светло бъдеще на община Казанлък!

Бурни аплодисменти от жителите на Дунавци получиха актьорите от театър „Любомир Кабакчиев”, представили постановката „Самодиви”, която бе подарък за населението от ПП ГЕРБ.

Таня Иванчева е завършила „Управление на малки и средни фирми“ в Нов Български университет и има бакалавърска степен по „Бизнес администрация”. В момента работи като туроператор в гр. Казанлък. Владее писменно и говоримо руски и английски езици.

Ганка Богданова е завършила ТМТ „Цвятко Радойнов” - гр. Казанлък, специалност „Студена обработка на металите”. Работила е като конструктор в НИТИ и „Арсенал”АД. Била е главен специалист в кметството на с. Дунавци. Кандидат за кмет на селото за втори мандат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж