Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Ренета Стойкова (Шейново): Ще продължа да доказвам себе си като човек, работещ за хората

Ще продължа да доказвам себе си като честен, сърцат и изпълнен с идеи за развитието на селото ни човек, това заяви кандидатът за кмет на село Шейново от ПП ГЕРБ Ренета Стойкова. Във визията си за развитието на селото през следващите четири години тя предвижда изграждане на 380 м. канализация по ул. „Митко Палаузов”, както и частично асфалтиране на ул. „Княз Мирски” и ул. „Опълченска”.

Полагането на новата настилка по ул. „Княз Мирски” и ул. „Опълченска” е продължение на свършеното до сега от настоящия кмет на Шейново от ГЕРБ Данчо Данев. Това е още едно доказателство, че между новите кандидатите от ГЕРБ за кметове в някои от населени места има приемственост и разбирателство. „За нас е важен диалогът, както между кандидатите ни, така и виждането за селото на всеки един шейновец”, каза Галина Стоянова – кандидат за кмет на Казанлък и водач на листата за общински съветници. Тя подчерта, че Ренета Стойкова е човек, който може да обединява и да се вслушва в хората.

Стойкова по професия е готвач и като такава работи като  ръководител на екип в детската „Кухня-майка” в Казанлък. Тя приготвя храната на над 2000 деца – децата на нашата община, което е едно от доказателствата, че е отговорен човек.  

Към момента кмет на село Шейново е Данчо Данев (ГЕРБ), който бе избран през 2015 г. Сред постигнатото от него е: асфалтиране на: ул. „Ген. Симеонов”, ул. „Васил Коларов”, ул. „Васил Левски”, ул. „Омуртаг”; цялостно почистване на нерегламентираните сметища в Шейново, поддръжка на парка, подмяна на уличното осветление, изграждане на видеонаблюдение в селото.

11.10.2019 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж