Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Горно Черковище се срещна с родители и специалисти в новата придобивка за децата на селото

Кандидатът за кмет на с. Горно Черковище Антон Антонов и кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ - Генчо Генчев се срещна с млади майки в новата придобивка за децата на населеното място.  На срещата присъстваха и специалисти от организацията, която реализира проекта. Всички гости бяха посрещнати по стар български обичай с питка и сол. След официалното посрещане имаше възможност за разговори и въпроси към гостите.


„Много се радвам, че имаме такава придобивка в селото и наистина ще е хубаво, че тази занималня ще се ползва от децата и техните родители”, това каза кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ – Казанлък, Генчо Генчев.

Директорът на организацията Мария Гинева, сподели пред родителите: „Само Антон Антонов прояви желание това да се случи в неговото село, той  пое инициативата и ни съдействаше през цялото време. Срещаше се с родителите, помогна при извършването на ремонтните дейности, за да превърнем мястото в приятно за всяко дете и неговите родители. Не бива да забравяме, че е негова инициативата за разкриването на филиал в Горно Черковище на Детска млечна кухня, за което вече има решение на Общинския съвет и се подготвя помещението.  Всичко това е голям плюс за едно малко населено място. Занималнята, която открихме, е нещо различно, но трябва да се надгражда, за да отговаря на нуждите на семействата.“

Кандидатът за кмет на Горно Черковище от ПП ГЕРБ и досегашен кмет на селото Антон Антонов сподели, че разкриването на подобна занималня е негова сбъдната мечта: „Децата трябва да имат свое кътче, където да играят и днес това вече е факт”.

Изграденото пространство е за деца от 0 до 6 години и родителите им, реализирано е  по проект „Шанс за всяко дете” на сдружение „Бъдеще за децата”.  С този проект се въвежда и нова услуга в подкрепа и овластяване на родители, семейства и общности за намаляване случаите на неглижиране, недобр грижа и осигуряване на възможност за пълноценно ранно развитие на деца от малките населени места и от рискови общности.

10.10.2019 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж