Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлъшки туроператори с висока оценка за проектa „Светът на траките”

Казанлъшки туроператори с висока оценка за проектa „Светът на траките”

Представители на казанлъшките туроператори дадоха висока оценка на атракциона „Светът на траките”, който днес им бе представен от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ (№43): Радиана Стефанова, Таня Иванчева, Антим Паральов, Ангел Ангелов, Илиана Жекова и Анна Кожухарова.

Проектът „Светът на траките“ е разработен като цялостен интегриран туристически продукт. Предвижда се да бъдат изпълнени реставрационни и консервационни дейности по тракийския култов комплекс „Оструша“,  както и изграждане на  велосипедна инфраструктура между град Крън и град Шипка. „Светът на траките” е добра възможност за задържане на туристите в нашия район и дори привличането на нови”, коментира един от управителите на туроператорските фирми. По време на срещата стана ясно, че разработеният вече проект напълно отговаря на потребностите и на съвременния турист, чийто профил е да бъде част от атракцията, а не само да е неин зрител.

От своя страна Валентина Пейчинова, управител на туроператорска фирма, сподели, че според нея екскурзоводите е добре да представят по възможно най-атрактивния начин туристическите обекти. Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Таня Иванчева, която също работи като туроператор, бе категорична, че съветниците и кметовете от ГЕРБ (№43) ще продължат да работят за повишаване качеството на туристическите услуги в района.

http://youtu.be/nfPRSpCgiIM

………

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Казанлъшки туроператори с висока оценка за проектa „Светът на траките”

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж