Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ – Казанлък с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници


С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници ГЕРБ – Казанлък (номер 43) се явява на местните избори. Партията в града на розите заложи на мъдростта, енергичността и креативността. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот.

Ето и пълната листа с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ - № 43:


1. Галина Георгиева Стоянова

Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря.

НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ:

- носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население;

- носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“;

- носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „Mестен политик“;

- носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена  от РИДистрикт 2482.

Галина Стоянова е член на  Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

2. Николай Златанов Димитров

Николай Златанов е роден на 4 януари 1967 г.  в  гр. Казанлък. Образованието си получава от  СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 и 2015-2019. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

3. Д-р Белчо Колев Белчев

Доктор Белчо Колев Белчев е роден на 21 август 1976 години и заема длъжност хирург – ординатор в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Женен с  двама сина

4. Радиана Стефанова Стефанова

Радиана Стефанова е родена  на 12 септември 1969 г. в гр. Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Биология - екология“. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на  СУ “Екзарх Антим І”.  Общински съветник в Общинския съвет – Казанлък в мандати 2011 - 2015 и 2015 - 2019,  председател на Комисията по образование,  младежки дейности, спорт и туризъм. Заместник-председател на Общински съвет - Казанлък в мандат 2015-2019. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Семейна, майка на едно дете.

5. Илиана Петкова Жекова

Илиана Петкова Жекова е директор на Дирекция „Бюро по труда“ в Казанлък. Има завърнаши Магистратури по психология и социални дейсности в ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Велико Търново. Родена е на 27 юли 1972 година, омъжена с две деца и едно внуче.

6. Аксения Бориславова Тилева

Аксения Тилева е родена на  3 юли 1967г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно Събрание на Република България. Директор на детска градина „Мечо Пух” в Казанлък. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел  “С грижа за децата до 7“. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

7. Анна Василева Кожухарова

Анна Василева Кожухарова е директор на Общиинска библиотека „Искра“ в Казанлък от  година. Завеждала е отделите Краезнание, Редки и ценни издания, справочно-библиографски, периодика и читалня. Завършила е Санкт-петербургски държавен университет по култураи искуства /Институт по култура, гр. Санкт Петербург/, Русия ДБИ, гр. София. Родена на 3 юли 1967 година, семейна с едно дете.

8. Иван Георгиев Гитев

Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 в Казанлък. Магистър „Фармацевт“ от Медицински университет – София. Специализант към МУ - Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в Казанлък в мандат 2015-2019 годинa.

9. Стефан Пенков Стефанов

Стефан Пенков Стефанов е роден на 17 юли 1988 години. Завършил е „Технология на дървесината“ в Лесотехнически университет - София и „Икономика на търговията“ в УНСС – София. В момента упралява собствен бизнес в сферата на дървообработването. Женен с едно дете.

10. Галин Иванов Иванов

Галин Иванов  е роден на 30 март 1981 г. в  Казанлък.  Бакалавърската си степен по „Международни икономически отношение“ получава от Московския Държавен Институт за Международни Отношения-МГИМО в Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност „Финанси“ от   ИКМА ЦЕНТЪР, Англия /Асоциация на Международните Капиталови Пазари /.В момента работи в частна фирма като „мениджър продажби“. Владее английски и руски. Семеен, с четери деца.

11. Мария Цонева Цонева

Мария Цонева е родена на 26 декември 1970 г. в гр. София. Завършва средното си образование в ОЕСПУ „Кирил и Методий“ гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА „Димитър Ценов“ гр. Свищов със специалност „Социално икономическа информация“. Работи в частна фирма като „Експерт,  труд и работна заплата“. Член на ФКК на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет Казанлък в мандат 2015-2019г. Председател на комисията по „Комисия по култура, информационни средства и вероизповедания“. Майка на едно дете.

12. Адвокат Роман Алексеев Желев

Адвокат Роман Алексеев Желев е роден в гр. Тула, Руската федерация на 2 август 1978 година. Има Магистърска степен – Право от Югозападен университет „Неофит Рилски“, Правно-исторически факултет – Благоевград. Има и степен Магистър – Техника и технология в Тулски държавен университет – гр. Тула, Руска Федерация. Женен с две деца.

13. Николай Митков Факиров

Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ – „Електроенергетика  и електрообзавеждане” от Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”, София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ "Марица Изток 2" ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015г. и 2015-2019г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ-Стара Загора. Женен с едно дете.

14. Архитект Емил Ивелинов Недялков

Архитект Емил Недялков е роден на 8 ноември 1983 година. Завършил е "Архитектура" /магистър/и "Компютърни системи и технологии"/ бакалавър/ в Нов Български Университет - гр. София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

15. Генчо Христов Генчев


Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, Община Казанлък. Магистър от Стопанска академия „Димитър Ценов”-Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи-ГЕРБ. Женен и баща на две деца.

16. Антим Пламенов Паральов

Антим Пламенов Паральов е роден на 6 май 1973 в град Велинград. От 2004 започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб „Розова долина“. Женен и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

17.  Мария Тенева Иванова

Мария Тенева Иванова е родена  на 7 ноемрви 1966 година. Завършила е педагогическо обрзование в Пловдивският университет "Паисий Хилендарски" със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е менижър в частна фирма занимаваща се с машиностроене.

18. Валентин Петров Кралев

Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в Стара Загора. Завършва  средното си образование в Техникум по транспорт – гр. Казанлък, профил „Икономика на автомобилно предприятие“. В момента учи в Тракийския университет, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

19. Жельо Тодоров Желев

Жельо Желев е роден на 08.12.1966 година. Семеен с две деца. Работи в областа на телекомуникациите като ръководител на екип. Председател е на Туристическо дружество "Орлово гнездо" в гр. Казанлък и е член на Управителния съвет на Българския туристически съюз. Планински водач с изкачвания на много планини в България и чужбина.

20. Симона Петкова Петкова

Симона Петкова Петкова е родена на 29 юли 1992 година. Завършва Право в Плодивският университет „Паисий Хилендарски“. Била е член на Младежки общински съвет. Учредител е на организация „Милосърдие“, която подпомага хора в неравностойно социално положение. Основател е и на „Книжна борса в подкрепа на бездомните животни“. През 2011 година е избрана за Царица Роза на Казанлък.

21. Стефан Драганов Златев

Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в ЕСПУ „Никола Вапцаров“, град Казанлък. През 2013 г. получава квалификация „Инструктор по автомобилен спорт“ от НСА – София. През 2019г. получава квалификация икономист. Председател и Спортен мениджър на АСК „Ефко Рейсинг Казанлък“. Клубът е 8-кратен  отборен шампион на България в автомобилния спорт. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 г. и 2015-2019г.  Председател на Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред

22. Красимир Иванов Кънев

Красимир Кънев е роден на 13.05.1967 г.в гр.Казанлък. Завършил е ВНВУ"Васил Левски" - гр В.Търново и има магистърска степен-инженер "ДВГ". Работи и се пенсионира в системата на МВР, като Началник Сектор "Охранителна Полиция" в РУ Казанлък. В момента работи като Ръководител на отдел в "ЮМТ"ЕООД гр.Казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

23. Ангел Петков Ангелов

Ангел Петков Ангелов е роден на 4 януари 1972 година. Управител е на фирма занимаваща се със счетоводна и одиторска дейност. Завършил е счетоводство и контрол в УНСС – София. Женен си с едно дете. Президент на футболен клуб „Арена запад“. Владее Русики и Английски говоримо.

24. Георги Николов Видев

Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в Казанлък. Инженер от Висш институт по архитектура и строителство – София. В момента работи като главен експерт в Областна  дирекция на държавен фонд земеделие.Владее английски и руски.

25. Таня Радионова Иванчева

Таня Радионова Иванчева е родена на 22 юни 1969 година в Нова Загора. Завършила е „Управление на малки и средни фирми“ в Нов Български университет и има Бакалавърска степен по Бизнес администрация. Неомъжена с един син. В момента работи като туроператор в Казанлък. Владее писменно и говоримо Руски и Английски език.

26. Красимир Захариев Иглев

Красимир Захариев Иглев е роден на 6 февруари 1983 година. Завършил е факултета „Електротехника и електроника“ в Технически университет – Габрово. Има бакалавърска степен – Компютърни системи и технологии с професионална квалификация – Компютърен инжинер. Женен с две деца. Хобите му е футбол и е Председател на футболен клуб „Тунджа“ в село Копринка.

27. Василка Димитрова Еленкова

Василка ЕЛЕНКОВА е родена 19.08 1975 г. Професионалният и опит вот над 20 години в сферата на траурните обреди и услуги. Съучредител и член на Общинската присъдружна организация на Предприемачи ГЕРБ - Казанлък. Омъжена с една дъщеря. Владее гръцки език писмено и говоримо.

28. Стефан Мирчев Птичков

Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в  Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално-техническо училище, гр. Казанлък, в профил „Машиностроене“. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на две деца.

29. Галина Теодорова Моллова

Галина Теодорова Моллова е родена на 16 юни 1980 година. Завършила е Социална педагогика във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и има магистърска степен по „Психология“. В момента работи като социален консултант в СНЦ „Бъдеще за децата“. Работила е с деца от малцинствата.

30. Асен Стефанов Зонгуров

Асен Стефанов Зонгуров е роден на 9 август 1990 година. Занимава се в сферата на строителното предприемачество. Завършил е „Световна политика“ в Московски държавен университет в гр. Москва, Русия, както и „Политически науки на английски език“. Владее английски, руски и испански език.

31. Георги Желев Пархов

Георги Пархов роден на 3 декември 1960 година. Завършил е елетрообзавеждане на промишлени предприятия, но в момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощник-хореограф във фолклорен танцов ансамбъл "Арсенал" след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден с почетна значка през 1987 година - Отличник на Комисията по култура към Министерство на културата. Владее испански и руски език.

32. Теменужка Димитрова Люцканова

Теменужка Димитрова Люцканова е родена на 31 август 1964 година. Завършила е Социология в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград и Музикално образование в СМУ „Филип Кутев“ в гр. Котел. Има магистърска степн в Социологически изследвания и политически мениджмънт. От 2007 година от 2019 година е била кмет на гр. Крън.

33. Михаил Тодоров Янушев

Михаил Тодоров Янушев е роден на 06 март 1982 година. С избирането му за кмет от ПП ГЕРБ на Бузовград през 2007 година получава прозвището "най-млад" кмет в Община Казанлък. До 2019 година, той управлява населеното място 3 мандата с които работи в развиването на туризма. Една от неговите идеи е откриването на Информационен център за рекламиране на местността Бузово кале и Врата на богинята майка по известена като Мегалитът на Бузовград. В момента продълбава своето образование със специалност финанси в Бургаският свободен университет. Владее английски език. Женен е с едно дете.

34.  Гинка Вълкова Желязкова

Гинка Вълкова Желязкова е родена 4 януари 1959 година в Крумовград. Завършила е Българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“ както и Икономика и бизнес управление на образованието в УНСС.  В момента е Директор на ОУ „Св. Св. Климент Охриски“ в село Горно Черковище. Била е Общински съветник от 1991-1995. Омъжена и има 2 дъщери и 4 внука.

35. Петър Иванов Петков

Петър Иванов Петков е роден на 17 януари 1958 година. Завършил е специалността Техник-лесовъд в ТГС „Христо Ботев“ в град Велинград. Има 32 години стаж като домакин, лесничей и помощник лесничей. Бил е кмет на село Кънчево 8 години.  Женен с две деца и една внучка.

36. Десислава Пламенова Тинева

Десислава Пламенова Тинева е родена на 9 юни 1994 година. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“ и има бакалавърска степен – Икономист. Работи като младшиексперт за Обществени поръчки.

37. Елица Ваклинова Ваклинова

Елица Ваклинова Ваклинова е родена на 30 ноември 1994 година. Завършила е Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“, и е изучавала Геология в СУ „Св. Климет Охрисдски“. Била е заместник-председател на Младежки общински Съвет в Казанлък.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж