Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Десет години група Муфта е събитие, което заслужава да се отпразнува из цялата страна

Десет години група Муфта е събитие, което заслужава да се отпразнува из цялата страна

Втората спирка от Националното есенно турне ще бъде в Казанлък на 5 октомври, където групата ще зарадва своите фенове с култови парчета като „Каше“, „Тревога“, „ElviSKA“, нови композиции и разбира се, „Целият“ – дебютният албум на Муфта, който отскоро може да бъде закупен на CD.

Муфта ще избухнат в „HOPE LIVE CLUB“ на ул. Искра 12, събота от 22:00 ч.

Бандата е в състав: Димитър Иванов – вокал и китара, Влади Михайлов – бас, Данаил Колев – барабани, Александър Гергов – саксофон, Андрей Стоянов – кавал и Александър Борисов – тромбон.

Музикалният стил на Муфта може да бъде определен като ска-пънк с привкус на реге. От сформирането си бандата има подготвен авторски албум на български език и множество изяви в столични клубове, както и в събития извън София.

Веселяшките ска-пънк ритми са гарнирани с остротата на изобличението и смеха на самоиронията в текстовете на песните, засягащи парещи теми от съвремието ни. Бандата продължава да твори нови авторски песни и да провокира интерес у ценителите на ска и пънк течението в музиката.

Група Муфта – самообявила се за „групата на народа” – поема сериозен обществен ангажимент и извън музикалните си изяви. Музикантите подкрепят инициативи, свързани с опазването на околната среда, борбата с неграмотността, бедността и духовната нищета.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: