Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


10 години в-к "Наше село" в с. Кънчево

10 години в-к

Кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидатите за общински съветници Илиана Жекова, Анна Кожухарова и Петър Петков и кандидатът за кмет на с. Кънчево от ПП ГЕРБ (№43) Стойно Стойнов бяха гости на юбилея на в-к „Наше село”, който вече 10 години отразява случващото се в казанлъшкото село.

Стойно Колев Стойнов е кандидат за кмет на с. Кънчево от ПП ГЕРБ. Завършил е висшето си образование в Иститута на МВР – гр. София, през 1991 година. Изпълнявал е длъжността началник на РУ „Полиция“  - гр. Казанлък. Женен, с един син.

Илиана Петкова Жекова в под № 5 в листата с кандидати за общински съветници. Директор е на дирекция „Бюро по труда“ – гр.  Казанлък. Има магистърски степени по „Психология” и „Социални дейности” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ - гр. Велико Търново. Родена е на 27 юли 1972 година. Омъжена, с две деца и едно внуче.

Анна Василева Кожухарова е под № 7 в листата с кандидати за общински съветници. Директор е на Общинска библиотека „Искра“ в гр. Казанлък от 2010 г. Завършила е Санктпетербургски държавен университет по култура и изкуства /Институт по култура, гр. Санкт Петербург/, Русия. Родена на 3 юли 1967 година. Владее руски и английски език. Семейна с едно дете.

Петър Иванов Петков е под № 35 в листата с кандидати за общински съветници. Роден ена 17 януари 1958 година. Завършил е специалност „Техник-лесовъд” в ТГС „Христо Ботев“ в град Велинград. Има 32 години стаж като лесничей. Петър Петков беше кмет на село Кънчеводва мандата и на местните избори тази годна отстъпи място в надпреварата за кмет на Стойчо Стойнов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

10 години в-к

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж