Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Пенсионерите от клуб „Тракийка” бяха уважени за празника си от Кандидатите за Общински съветници на ГЕРБ

Пенсионерите от клуб „Тракийка” бяха уважени за празника си от Кандидатите за Общински съветници на

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ (№43) Иван Гитев, Мария Цонева, Николай Факиров, Антим Паральов, Валентин Кралев, Василка Еленкова, Теменужка Люцканова и Галина Стоянова уважиха празника на пенсионерите от клуб „Тракийка”, които днес отбелязаха Международния ден на пенсионера.

Иван Гитевпод № 8 в листата с кандидати за общински съветници. Той е магистър „Фармацевт“ от Медицински университет – София, и специализант към МУ - Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в гр. Казанлък в мандат 2015 - 2019 година.

Мария Цонева е под № 11 в листата с кандидати за общински съветници. Завършила е средното си образование в ОЕСПУ „Кирил и Методий“ в гр. Казанлък. Завършва магистърска степен в СА „Димитър Ценов“ - гр. Свищов, специалност „Социално икономическа информация“. Работи в частна фирма като експерт „Труд и работна заплата“. Член на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет – гр. Казанлък, в мандат 2015 – 2019 г. Председател на комисията по „Култура, информационна среда и вероизповедания“. Майка на едно дете.

Николай Факиров е под № 13 в листата с кандидати за общински съветници. Той е магистър - инженер „Електроенергетика  и електрообзавеждане” от ВТУ „Тодор Каблешков”, гр. София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ "Марица изток 2" ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет – гр. Казанлък, в мандатите 2011 - 2015 г. и 2015 - 2019 г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ - Стара Загора. Женен с едно дете.

Антим Паральов е под № 16 в листата с кандидати за общински съветници. През 2004 г. започва треньорската си дейност по футбол във ФК „Розова долина“. Женен и има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

Валентин Кралев е под № 18 в листата с кандидати за общински съветници. Завършил е Тракийски университет – Стара Загора, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Казанлък, в мандат 2011 - 2015 г. Баща на едно дете.

Василка Еленкова е под № 27 в листата с кандидати за общински съветници. Професионалният й опит от над 20 години е в сферата на траурните обреди. Владее гръцки език писменно и говоримо.

Теменужка Люцканова е под № 32 в листата с кандидати за общински съветници. Завършила е „Социология” в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград и музикално образование в СМУ „Филип Кутев“ в гр. Котел. Има магистърска степен по „Социологически изследвания и политически мениджмънт”. От 2007 година от 2019 година е бeше кмет на гр. Крън.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж