Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Проекта „Аптечка за първа помощ“- два дена след провеждането си, вече е добра практика

Проекта „Аптечка за първа помощ“- два дена след провеждането си, вече е добра практикаНа 17 и 18 април 2019 г.  в с. Старосел, общ. Хисаря преди първата за тази година работна среща на Координационния съвет на Националната платформа “Обединени за ученето на възрастни”,  Националното звено за подкрепа на EPALE организира и проведе семинар на тема “Добри практики в сектора за учене на възрастни”. Участниците в събитието имаха възможност да се запознаят с постигнати или планирани резултати, заложени в широк спектър от проектни интервенции, финансирани по Програма “Еразъм+”.

Проекта „Аптечка за първа помощ“- два дена след провеждането си, вече е добра практика

Проекта „Аптечка за първа помощ“- два дена след провеждането си, вече е добра практика

Събитието откри д.ик.н. Я.Такева - председател на СБУ и носител на наградата “Посланик на ученето през целия живот” за 2017 г. Тя изведе ролята на неправителствените организации (НПО сектора) като важен в работата си сред и близо до хората. Спомена факта, че за добри резултати трябват социална и лична мотивация и завърши с думите „ Всеки ден учим нещо ново”.
Сред презентаторите бяха психолога Красимир Цанев и инж. Атанас Митев членове на екипа на МЦР-Взаимопомощ, осъществил проект за обучение на младежки работници по Програма „Еразъм+”, финансиран от Център за развитие на човешките ресурси „Аптечка за първа помощ”. Той посрещна 30 участника от девет страни. Дейностите му целяха развиване на различни умения и компетенции на младежките работници във връзка с оказване на първа помощ, управление на риска, справяне с кризистни ситуации, както и с бедствия и аварии.

Като част от разпространението на резултатите, се създадоха четири късометражни филма и един документален за проекта -


Създадохме й онлайн платформа http://trainingcoursefirstaidkit.eu/, именно те бяха представени в 30-те минути на МЦР-Взаимопомощ.

Благодарим на всички участници и организатори. Създадохме много нови контакти, дискутирахме предизвикателствата пред сектора за учене на възрастни и най-важното, за което разбрахме че е създадена и EPALE: споделихме своя опит.

Екип /theyouth.info/

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж