Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Поради слабото участие кампанията по почистване на Казанлък ще продължи до 27-и април

Поради слабото участие кампанията по почистване на Казанлък ще продължи до 29-и април

Кампанията  на Община Казанлък за пролетно почистване на града под мотото „Заедно да направим  Казанлък още по-приветлив и красив. Включи се и ти!“  продължава до 27-и април, събота,2019г.


За всички граждани, които искат да се възползват отт улеснението, организирано от Общината за извозване на отпадъци и да разчистят домовете си общински служители ще работят и в почивния съботен ден от 09:00ч. до 14:00ч. На 3 места в  различни части на града ще бъдат обособени пунктове за изхвърлянето на едрогабаритни, текстилни отпадъци, както и електротехника, излязла от употреба. На  пунктовете ще Ви съдействат представители на  ОП „КД и ПИС“. Общинското предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“ ще извозва събраните през деня отпадъци.

3 места, определени за кампанията на 27 април 2019г. са:

Ул.“Хан Аспарух“, северно от ПГ по строителство

Ул.“Петьо Ганин“ до бл.31 /север/

Ул.“Старозагорска“ /до пожарната/

Още веднъж приканваме казанлъчани да почистят мястото, където живеят в навечерието на Великден!

Благодарим и на партньорите на Община Казанлък и Общинско предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“ в събирането на отпадъците: фирмите „Елтехресурс“ АД – София и „Монамур 6“ ООД, с. Копринка, с които работим целогодишно. Допълнителна помощ оказва и фирмата, която управлява Претоварната станция Консорциум „РСУО – Стара Загора“.

Изкупуване на електрическите и електронни уреди, излезли от употреба битова електроника – телевизори, радиоапарати, компютри и др. извършва „Елтехресусрс“ АД става с обаждане на телефон 080014100 и изпращане на мобилна група на адрес.

Едрогабаритните твърди битови отпадъци (стари мебели) и излезли от употреба битови електроуреди (печки, хладилници, перални и др.) приема фирма „Монамур 6“ООД, село Копринка.

Казанлъчни през цялата година могат сами да разчистват своите едрогабаритни отпадъци като ги извозват до Претоварната станция, до старото сметище на града, която работи и в събота до обед.

През цялата година на тел. 0431 63 880 жителите на Казанлък могат да поръчват на Общинското предприятие по чистота контейнер за едри строителни отпадъци и старо домакинско обзавеждане, като заявки се приемат от понеделник до петък, от 08,00ч. до 17,00ч.

Заедно да направим  Казанлък още по-приветлив и красив. Включи се и ти!

Пресцентър на община Казанлък

Поради слабото участие кампанията по почистване на Казанлък ще продължи до 29-и април

Поради слабото участие кампанията по почистване на Казанлък ще продължи до 29-и април

Поради слабото участие кампанията по почистване на Казанлък ще продължи до 29-и април

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж