Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Нови призови места за певиците Елена Николаева и Стефани Калчева от школата по поп пеене при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Нови призови места за певиците Елена Николаева и Стефани Калчева от школата по поп пеене при НЧ „Въз

Успешно започна  2019 година  за певиците Елена Николаева и Стефани Калчева от Школата за поп пеене с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“, Казанлък. Спечелените от тях награди  до сега са: 1 златен медал, 3 сребърни медала,Специална награда и две Покани за конкурси в Римини и Монтекатини – Италия през лятото на 2019г.

Със  златен медал бе отличена Стефани за изпълнениетто на италианската песен „Sola“ и българската песен „Вярвай в мен“ на Националния конкурс „С песен и обич творим добро“. В голяма конкуренция с  талантливи певци от музикални училища и водещи в страната школи, успя да покаже своите певчески качества и да заслужи своята награда. На Международния конкурс за испанска песен „Аваnico“  София през март 2019г., Стефани Калчева получи сребърен медал и Покана за участие в Италия. На Национален конкурс за забавна песен в Пловдив тя взе Специална награда на Avon и международна покана за конкурсът „Маgia Italiana“ – Римини, Италия.

Елена Николаева бе отличена с два нови сребърни медала от Националния конкурс „С песен и обич творим добро“ и от Международния конкурс за испанска песен „Аваnico“ София. И също получи Покана за участие в международен конкурс в Италия – Монтекатини. Елена е сред  успелите деца на България във Фондация „Бербатов“ за 2018г. Тя е номинирана за 2 – ри път в  категория „Изкуство“, раздел – пеене. Тази номинация е  оценка за нейните  престижни награди през изминалата година.  

Момичетата  на г – жа Мъгева вземат активно участие не само по конкурсните сцени, но и в концерти, и събития – чествания в град Казанлък. Те се включиха в програмата на Чудомирови празници и с радост ще участват през април в честването по случай 40-тата годишнина на музей „Чудомир“.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж