Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


10 дни за ползване на отстъпката за подадена декларация за доходите по електронен път

НАП
Ако подадат декларациите си по електронен път до 31 януари 2019 г., физическите лица могат да ползват 5% отстъпка върху данъка за довнасяне по годишната си данъчна декларация, но не повече от 500 лв. Допълнително условие за ползване на отстъпката е гражданите да нямат подлежащи на принудително изпълнение публични задължения, както и да внесат целия размер на данъка за довнасяне до 31 януари 2019 г.


До този момент в офисът на НАП Стара Загора са подадени 387 бр. декларации по електронен път от тях 295 бр. са подадени с персонален идентификационен код /ПИК/ и 92 с електронен подпис, ако отговарят на условията те ще имат право да ползват 5 % отстъпка.

Най-бързо и лесно декларацията се подава по интернет с електронен подпис или с безплатно издавания от Агенцията - ПИК. Срокът за подаването на декларациите за облагане на доходите на физическите лица e 30 април 2019 г.

Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни декларации и внасяне на суми към бюджета може да се получи на телефона на НАП 0700 18 700 на цената на градски разговор или в сайта на НАП www.nap.bg. 

информация: Росен Бъчваров

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: