Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” завърши годината с великолепен Коледен бал в ресторант „Казанлък”

КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” завърши годината с великолепен Коледен бал в ресторант „Казанлък
КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” завърши годината с великолепен Коледен бал в ресторант „Казанлък”, на който в истински звездопад от красота, талант и изящество, се представиха всички танцьори на клуба. Всички двойки, постигнали високи успехи през годината, бяха наградени от своите ръководители, подаръци получиха и най-малките, които правят първите си стъпки в магията на танца. Празничната програма на КСТ „Роза” привлече стотици гости, директори на училища, учители, общественици и родители. Присъстващите имаха възможността да участват и в благотворителна томбола, с много емоции и награди.

Въпреки усилената подготовка за Коледния бал, танцьорите на КСТ „Роза” не пропуснаха да участват и в последната за тази година Купа България, по спортни танци, която се проведе в град Варна, на 14 и 15 декември. Стоян Петров и Елис Табакова станаха първи и се завърнаха със златни медали от турнира за Купа България, при състезателите над 19 год. – стандартни танци. Пламен Божев и Йоана Велева станаха четвърти, при състезателите над 19 год. – латина.
КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” завърши годината с великолепен Коледен бал в ресторант „Казанлък
Годината беше изключително успешна за всички състезателни двойки на КСТ „Роза”, като почти всяка от тях успа да премине в по-горен клас. Стоян Петров и Елис Табакова преминаха в най-високия състезателен клас – М, Пламен Божев и Йоана Велева, вече са в Клас А, Никсън Цветков и Александра Дечева в Клас 18 В – латина, Николай Ламбов и Габриела Инджова – Клас 18А, двойките Никола Христов и Катрин Петрова, както и Кирил Димов и Любов Нешева, ще се състезават в Клас 15С.

Да пожелаем на прекрасните танцьори от КСТ „Роза” още много успехи, през предстоящата година!

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: