Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


20 дни до голямата награда от 50 000 лева в Лотарията с касови бележки

Касов бон

Валентина Гезова-Георгиева е поредният късметлия в Лотарията с касови бележки на НАП от гр. Пловдив. Тя спечели 40 инчов смарт LED телевизор с касова бележка на стойност 10.80 лв. Късметлийката редовно регистрира и бележките си от плащанията с карта. За голямата награда  50 000 лв. във втория сезон на Лотарията госпожа Фезова-Георгиева е регистрирала общо над 2 000 бележки, от които над 500 са от ПОС терминал.
Старозагорци участват активно в Лотарията, като до този момент са регистрирали 1,2 млн. касови бележки за участие в надпреварата. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 15,1 млн. лв., а средно всеки от тях е регистрирал по около 404 касови бележки. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември 2018 г., малко преди 9:00 ч., на живо в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5800 последователи и 5350 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 19 ноември в сутрешния блок на bTV, малко преди 9:00 ч. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп с впечатляващи показатели.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

За информация: Росен Бъчваров

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж