Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова или не познава общинските наредби или откровено лъже съгражданите си

Съветниците на БСП внасят предложения за законодателна промяна до народните представители за налагане на пълна забрана на  движението на каруци

„Кметът на община Казанлък г-жа Галина Стоянова или не познава общинските наредби  или откровено лъже съгражданите си. С писменото си изявление от 31.10.2018г. кметът въвежда в сериозно заблуждение всички жители на общината, че „повече от една година Община Казанлък е забранила с Наредба №30  движението на каруци на цялата територия на Казанлък”. Точно с тази Наредба е указан начинът за регистрацията им и са посочени улиците, по които може да бъде извършено движението им.”, сочи Позиция на Групата общински съветници на БСП.


Съветниците на левицата са категорични, че „никъде в Наредба №30 НЕ Е ВЪВЕДЕНА ПЪЛНА ЗАБРАНА за движение на каруци, както твърди кметът. Броят на регистрираните каруци в община Казанлък е 281. Ако движението на каруци е забранено, защо се допуска регистрацията им?! Най-важният въпрос, останал без отговор, е как се упражнява контрол?!”.

„След среща с граждани и отчитайки факта, че Наредба №30 е подзаконов акт, Групата общински съветници на БСП, внасяме предложения за законодателна промяна до народните представители за налагане на пълна забрана на  движението на каруци по републиканската и общинските пътни мрежи”, каза Румяна Друмева, председател на БСП-Казанлък.

www.bsp-obls-starazagora.org

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: