Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Отново отложиха извънредното заседание на съветниците в Казанлък по проблемите на болницата

 Казанлък. Извънредната сесия по проблемите на МБАЛ в Казанлък ще се проведе след две седмици, предаде кореспондент на радио „Фокус"-Велико Търново . На заседанието на Председателския съвет присъства, както кметът на община Казанлък, така и управителят на лечебното заведение д-р Христо Христов.

Кметът мотивира предложението си с необходимостта от доработване на Стабилизационната програма на управителя на болницата за периода 2008-2009 год. По думите на Дамянов при изработването на програмата трябва да се ползва Бизнес-плана на управителя до 2010 година.
Преди 10 дни Председателският съвет на Общински съвет – Казанлък отложи извънредното заседание. Ръководството на Местния парламент тогава възложи на кмета и управителя до 31.10 т.г. да внесат в Общинския съвет конкретни мерки за финансовото укрепване на здравното заведение. По информация на Общински съвет – Казанлък, тъй като до този момент няма внесени конкретни мерки, ръководството на местния парламент реши да не се провежда извънредното заседание, което бе планирано за 6 ноември. Следващото заседание по проблемите на болницата в Казанлък трябва да се състои след 17-ти ноември.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус " - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж