Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Новото време” ще обжалват решението на съда за изборите за съветници в Казанлък

 Казанлък. Казанлъшката структура на ‘Новото време’ ще обжалва решението на Административния съд в Стара Загора, с което бе потвърдено решението на ОИК за изборите за Общински съвет в града, заяви на пресконференция лидерът на местната организация Камелия Тренева, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

Така съдът в областния град потвърди, че нарушения на изборните резултати няма.Тренева бе категорична: ‘Няма да спрем до тук”. Тя посочи, че от съда в Стара Загора са поискали 900 лева депозит за запознаване със случая и още по 1 000 лева на вещо лице или общо 3 000 лева. На въпрос на радио „Фокус”-Велико Търново , дали от „Новото време’ смятат, че решението е нагласено да бъде такова, Тренева отговори: „Какво друго ни остава да мислим, след като толкова неща излязоха на яве”.
Решението на Административен съд Стара Загора може да бъде обжалвано с касационна жалба пред ВАС в 7-дневен срок от получаване на съобщението. Жалбата за касиране на изборите в Казанлък предвид наличие на нарушения в изборните резултати бе подадена от коалиция ‘СДС-Новото време –ССД” в града на розите, които получиха един мандат в новия Общински съвет.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус " - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж