Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Девет са кандидатурите за председател на БСП в Казанлък

 Казанлък. Девет са кандидатите за председател на общинската организация на БСП в Казанлък, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново Иван Гороломов – народен представител от 27-ми старозагорски многомандатен избирателен район и настоящ лидер на местната структура.

Сред имената са: Иван Гороломов, настоящият председател на Общинския съвет Васил Самарски, Румяна Друмева – заместник – областен управител на област Стара Загора, Захари Захариев – ръководител звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в общината, Георги Захариев – председател на кооперацията в село Кънчево и бивш народен представител, Николай Колев, отговарящ за газификацията в Казанлък.
Отчетно – изборната конференция на общинското ръководство на БСП ще се състои на 9-ти този месец. На нея ще бъде изслушан политическият доклад за дейността на организацията и общинските съветници през отчетения период за последните три години. На конференцията ще бъде избрано и ново общинско ръководство, председател на общинската структура и председател на контролната комисия и делегати на 47-мия конгрес на партията, който ще се проведе на 22 и 23 ноември в НДК в столицата.
Тази вечер ще се проведе пленум на общинския съвет на БСП, по време на който ще бъде приет доклад за отчетно-изборното събрание.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж