Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новосъздадената партия „Щит” стъпи в Казанлък

 Казанлък. Новосъздадената партия „Щит” учреди своя структура и в Казанлък, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . Неин местен председател е Алеко Ангелов, който е познат сред казанлъчани като представител на ДРОМ.

Ангелов информира, че е избран и за член на областното ръководство на партия „Щит”. Сред мотивите за напускане на ДРОМ, той изтъкна липсата на заинтересованост и грижи от страната на лидерите към обикновеното ромско население. „Ползваха ни само за изборите и разпределяха гласовете ни, за да печелят. Вече няма да е така. Ние от „Щит” тръгваме отдолу нагоре със собствени сили и средства. Сами ще се справим, ще защитаваме хората във всички аспекти”, посочи Алеко Ангелов.
Той информира, че в началото на следващата седмица членовете на областното ръководство на „Щит” ще се срещнат с националното ръководство на партията. Ангелов посочи, че „Щит” е политическа сила, създадена от хората, които са мотивирали гласоподавателите да упражняват правото си на вот и които са видели грешния път, по който са водени досега. Той допълни, че партията тръгва от обикновения народ, тя не е етническа и ще защитава интересите на всички етноси в страната, в това число и на българския. Алеко Ангелов посочи също, че партия ‘Щит” ще конкурира ромските „Евророма”, ДРОМ и „Рома”.

Деница ГЕОРГИЕВА  | Радио "Фокус " - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж