Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 24.09.2007

Дете пострадало от кон без опастност за живота
На 23.09.2007 г. в 16.30 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило дете с рана на главата. При извършената проверка на място е установено, че пострадалото 7-годишно момченце от с. Крън е пътувало с каруца, заедно с 15-годишен младеж от с. Хаджидимитрово. До кооперацията на с. Енина детето ударило коня с пръчка и той го е ритнал. Настанено е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

Умишлен палеж с пострадал човек
На 23.09.2007 г. в 22.20ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице с обгаряния по левия крак. При извършената проверка на място е установено, че пострадалият 68-годишен мъж от с. Ясеново, общ. Казанлък. По негови данни, неизвестно лице е хвърлило пластмасово шише със запалителна течност в двора му, вследствие на което се запалила суха трева. Мъжът предприел гасене на тревата, при което е обгоряла лявата му подбедрица. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.

Кражба на автокомпактдиск-плейър "Хитачи"
На 24.09.07г. в 01.20ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил “Форд Ескорт”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване триъгълното стъкло на задна лява врата, проникнало в автомобила и извършило кражба  на автокомпактдиск-плейър "Хитачи". Автомобилът е бил паркиран на ул. “Г. Бенковски”. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба на неустановено количество желязо, алуминий и мед
На 23.09.2007 г. в 10.25 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето 16.09. до 23.09.2007 г. в с.Ягода, общ.Мъглиж, неизвестно лице чрез взломяване на два секретни патрона и два катинара, проникнало в къща на ул."Българско опълчение"  и извършило кражба на неустановено количество желязо, алуминий и мед. Щети – в процес на изясняване. По случая работи РПУ –  Казанлък.

Пътно транспортни произшествия на 1 км от с.Горно Черковище в посока с.Бузовград
На  22.09.07г. около 16.00 ч. на 1 км от с.Горно Черковище в посока с.Бузовград, общ. Казанлък неустановено МПС, застигнало и ударило движещите се по пътя вдясно по посока на движението пешеходци – 56-годишен мъж и 59-годишна жена от с. Копринка. Мъжът е получил фрактура на ляво коляно и охлузни рани по главата и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък,  без опасност за  живота. На жената е оказана амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба на предно стъкло от автомобил
На 23.09.07 г. в 07.45 ч. в РПУ – Казанлък  е получено съобщение, че на 22.09/23.09.2007 г. в с.Овощник, общ.Казанлък неизвестно лице е откраднало предното обзорно стъкло на лек автомобил “Фолксваген Голф”. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Септември”. По случая работи РПУ – Казанлък. 
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: