Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 21.09.2007

Умишлен палеж над автомобил в Казанлък
На 21.09.т.г. в 00.35 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за горящ лек автомобил «Фиат мареа», със старозагорска регистрация, собственост на 50 годишен мъж от Казанлък, паркиран пред бл. 42 в к- «Изток» в Казанлък. От инцидента е изгоряло оборудването в купето на автомобила. По първоначални данни вероятната причина за възникването на пожара е умишлен палеж на автомобила. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Извършена кражба в завод за пружини в село Крън
На 19/20.09.т.г., след взломяване на алуминиевата дограма на прозорец е проникнато на втория етаж на административната сграда на завод за пружини, намиращ се в с. Крън. Посредством разбиването на входните врати на три канцеларии е проникнато във вътрешността им, като след взломяването на една метална каса, е извършена кражба на : сумата от 1 500 лв. Във вътрешността на касата са открити ключове, с които е отворена втора  метална каса и от нея е открадната : сумата от около 1 200 лв. и 600 евро. В счетоводната стая е взломена трета метална каса, от която е отнета : сумата от около 2 560 лв., 1 100 долара и 20 евро. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Незаконно притежавано ловно оръжие
На 20.09.т.г. служители от РПУ Казанлък при извършена проверка на микроязовир, намиращ се в местността «Казбал дере» в землището на с. Голямо Дряново, са намерили и иззели от фургон, обитаван от арендатора на микроязовира – С.Р., 47 годишен от Казанлък, незаконно притежавана пушка – самоделка, 16-ти калибър заедно с 19 ловни патрони / 16-ти и 12-ти калибър/. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж