Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Партия „Лидер” учреди общинска организация в КазанлъкПартия „Лидер” учреди общинска организация в Казанлък

Общинска организация има вече политическа партия „Лидер” в Казанлък след като преди минути тя бе официално учредена, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново . На учредяването присъстваха 39 от общо 47-члена на местната структура. Единодушно те избраха и нов Общински съвет на казанлъшката организация. Председател на 7-членното ръководство стана Станчо Леков – член на Националния съвет на партия „Лидер”. За негов заместник бе избран Джамал Папарланов, а за секретар – Георги Пенчев.
39-те членове, които присъстваха на учредителното събрание, гласуваха и за избор на Общинска контролна комисия в състав: председател Димитър Коев, секретар Елка Кръстева и член Михаил Михайлов.
Гости на учредяването на общинската организация бяха лидерът на партията Кънчо Филипов и координаторът за област Стара Загора Христослав Теохаров.
Към присъстващите Филипов се обърна с думите: „С голямо удоволствие съм тук и с гордост мога да кажа, че Казанлък е един от първите градове в България, в които стартира „Лидер”. Тук партията се представи успешно на изборите за общински съветници, както през октомври 2007 година, така и след това по време на касираните избори през юни тази година. Това, което постигнахме в Казанлък е едно добро начало за това как да работим в бъдеще и в другите населени места”. След това председателят на партия „Лидер” Кънчо Филипов поздрави новоизбраното ръководство и пожела сили и здраве на всички.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж