Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район: Готвят ли БСП манипулация на изборите и искат ли да ни отнемат демокрацията?

Емил Христов

Готвят ли БСП манипулация на изборите и искат ли да ни отнемат демокрацията?
Задаваме този въпрос, защото имаме сериозни опасения за намеса в изборния процес, чрез което ще станем свидетели на похвати от миналото, нямащи нищо общо с принципите на демокрацията и свободното изразяване на воля.

Приятели, през изминалия месец ГЕРБ води позитивна предизборна кампания. За нас беше важно да се срещнем с всеки един човек и да чуем от какво има нужда, за какво се притеснява, какво иска да променим с общи усилия. Ние не плашихме и не размахвахме „скелети от миналото“, не говорихме за това колко „лошо“ нещо е демокрацията, нито веднъж не преминахме границата на нормалното човешко отношение. Говорихме разбираемо и конкретно – за приоритетите, които си поставяме, за всяка една крачка, която ще извървим, за да станат целите ни реалност. Водят ни добри идеи като създаването на икономическа зона „Загоре“, която ще осигури нови работни места, или като намаляването на бюрокрацията за бизнеса и хората, и прехвърлянето й върху администрацията. Знаем, че всичко това е важно. Важни са и повишаването доходите на хората, сигурността и спокойствието на всеки един човек, образованието, здравеопазването, енергетиката... Честно и открито разговаряхме за подобряването на условията на живот във всяко едно населено място от Старозагорски регион и не сме се вторачвали върху конкуренцията с останалите политически партии. Убедени сме, че утре трябва да работим заедно за България, за Стара Загора и региона, защото разединението през последните десетилетия не ни доведе до нищо добро.

В България не живеем на изолиран остров и си имаме съседи, и сме част от Европа. Онази Европа, за която са мечтали поколения българи. И от която ние днес сме на един самолетен полет разстояние – без ограничения и условности. Изострянето на тона от страна на други политически сили, все по-честото възприемане на БСП като на песимистична, еврофобска партия, чийто приоритети са да изолира България от ЕС и развития свят, ни връщат в едни други времена. Ако някой иска да върне държавата преди 1989 г., то ние не искаме. Вярваме, че и Вие – избирателите, не го искате.

Ние сме убедени, че ново, водено от ГЕРБ правителство ще гарантира стабилността на България, мястото ни в ЕС, добрите отношения със съседите ни. Само така могат да се вземат реалните и правилните решения за България, които са в интерес на всеки един човек, на всяко едно семейство.

Емил Христов

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж