Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

19.03.2017 - Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ № 11 ПП „ГЕРБ”,  преференция 2 за КАЗАНЛЪК
Преференциалното гласуване в тези избори е много важно, защото чрез преференциите имате възможност да изберете директно своя кандидат, както при мажоритарни избори - посочи в срещата си с жителите на Горно Черковище Борис Кърчев – кандидат за народен представител от Казанлък, с преференция 2 в листата на ГЕРБ. Заедно с него в срещата участва и втората представителка на Казанлък Йоана Йончева-Фильова, която е на 5-то място в листата на ГЕРБ.

 

 

19.03.2017 - Борис Кърчев: Системата „Умен град“ е реално решение за сигурността и охраната

За населените места програмата на ГЕРБ има разработени реални решения в областта на земеделието, здравеопазването, повишаване на доходите, социалната ангажираност и образование на римското население, както и проектозакон за общинската полиция – представи приоритетите на ГЕРБ Борис Кърчев.

Хората заръчаха на бъдещия народен представител от Казанлък да постави на държавно ниво въпроса с изсичането на държавните гори – да има квоти за местните хора и по-строг контрол над сечта на гората.

Горно Черковище е първото село, в което е изградено видеонаблюдение за опазване на обществения ред. Камерите вършат работа, но централизация би била по-ефективна, споделиха жителите на селото.
„Умен град“, така се нарича тази идея за общо видеонаблюдение и свързаност на камерите – обясни Борис Кърчев, който е инженер по образование и професионалист в далекосъобщителните мрежи.  В системата „Умен град“ се свързват камерите за видеонаблюдение в населените места, камерите по възловите места в централния град и камерите по кръстовищата и пътищата от общината. В единен диспечерски пункт се засичат нарушенията на обществения ред и на шофьорите. Идеята е глобите, които се налагат от тези нарушения да постъпват обратно в местния бюджет, например този на Община Казанлък. Това не е невъзможно да се случи, но е въпрос на законодателна инициатива и повече желание от страна на депутатите и общините, добави Борис Кърчев, кандидат за народен представител от ГЕРБ – Казанлък.

Гласувайте!
№ 11 ПП „ГЕРБ” с преференция 2 за Казанлък!
ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 26 март 2017 г.
купуването и продаването на гласове е престъпление

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: