Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидимитрово

10.03.2017 - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидими

В пенсионерския клуб на Хаджидимитрово проведоха днес преди обед среща с жители на селото кандидатите за народни представители от Казанлък в листата на ГЕРБ за нашия избирателен район Борис Кърчев и Йоана Йончева Фильова.

В срещата участваха общинските съветници от ГЕРБ – Казанлък Аксения Тилева, Мария Цонева, Стефка Димитрова, Боян Каличков, Генчо Генчев, Иван Катанов.
„Когато поех кметството, Хаджидимитрово беше най-изоставеното село в общината. Но това, което беше направено от г-жа Галина Стоянова откакто е кмет на общината за нашето село, никой досега не е правил,“ изтъкна в началото на срещата кметът Боян Атансов. „Над 2 километра асфалтирани улици, 8 километра канализация за отпадните води – общо над 300 хил. лева са вложени в нашето село откакто е кмета на ГЕРБ. Знам всеки един проблем, знам че всеки от вас иска да се оправи неговата улица, това което е до неговата къща. Но и когато се строи къща, например, а няма достатъчно пари – всичко лекичко полекичко се прави, докато се направи,“ добави кметът. Той подчерта, че и тази година Хаджидимитрово е от селата, които са одобрени за допълнително асфалтиране от общинския бюджет на Казанлък.
„Като общински съветник от Казанлък и сега като кандидат за народен представител в старозагорския избирателен район, се срещам с много хора и посещавам много от населените места в областта,“ коментира темата Борис Кърчев. Той подчерта, че Община Казанлък заделя справедливо, половината от бюджета си за града и другата половина за населените места, докато например някои по-богати общини от старозагорска област концентрират много повече от бюджетите си в централния голям град, а за населените места се отделят по-малко средства, сравнено с Казанлъшка община. Той пое лично ангажимент и като общински съветник и като бъдещ представител на Казанлък в Народното събрание, конкретно към жителите на село Хаджидимитрово, чието главно настояване бе за обновяване на сградата на пенсионерския клуб. „Ние сме хора от Казанлък, не сме хора от София, идваме при вас директно, заедно с общинските съветници и сме отворени за вашите проблеми и за реалното им решаване,“ добави Борис Кърчев.

10.03.2017 - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидими

„Призовавам ви да подкрепите тези млади хора за парламента, защото те са образовани и успешни, зад тях не стоят дядовци, бащи и партийни секретари, каквито примери има в другите листи. Всичко, което са постигнали са го постигнали сами. И ако не бях убедена че те са най-добрия избор на Казанлък, нямаше да застана днес пред вас с лицето си,“ подчерта д-р Стефка Димитрова.
„От нашите кандидати Борис Кърчев и Йоана Фильова никога няма да чуете лоша дума срещу нашите опоненти, защото са добре образовани и добре възпитани,“ обърна се към хората от Хаджидимитрово Аксения Тилева.

10.03.2017 - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидими

Като бивш народен представител от ГЕРБ, когато партията бе в опозиция на правителството на Пламен Орешарски, тя добави: „Довечера като се приберете по къщите и при семействата си, помислете - какво направиха нашите опоненти, какво реално се случи в село Хаджидимитрово, само преди две години, когато БСП и ДПС бяха на власт и когато дори имахте народен представител от вашето село, който сега пак се кандидатира? Едно ново управление на БСП и ДПС ще ни доведе до същото ниво – до долу.“ – заяви Аксения Тилева.

Довечера кандидатите за народни представители Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова и представителите от ГЕРБ – Казанлък ще се срещната с жителите на село Ясеново от 17 часа, а в понеделник от 18.00 ч. ще бъдат в село Бузовград.

Жителите на град Казанлък ще могат да се видят лично с кандидатите на ГЕРБ през почивните дни в предизборния мобилен офис на Тюлбето и Роазриума, който в понеделник ще бъде разположен в кв. Изток до търговския център.

№11 ПП ГЕРБ
Парламентарни избори 2017


Купуването и придаването на гласове е престъпление


10.03.2017 - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидими

10.03.2017 - Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Казанлък се срещнаха с жители на Хаджидими

 

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж