Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Ендуро кушия на железните коне с Борис Кърчев в 11:02

plugins/content/imagesresizecache/e9b8cbc42fdb139eeb41a191b175ec2e.jpeg

На Тодоровден днес Борис Кърчев  и неговия офроуд клуб от Казанлък събраха над 2000 души на мотопистата над Енина в нетрадиционна кушия – не с коне, а с мотори. Състезанието беше организирано както винаги – перфектно от именника Тодор Пашов – президент на казанлъшкия Офроуд Клуб „Севтополис“, в който членува Борис. В надпреварата се включиха над 30 състезатели от цяла България.

 

Стартът беше даден точно в 11:02 часа. №11 е номерът на ГЕРБ в бюлетината, а 2 е преференциалния номер на Борис Кърчев в листата с кандидати за народни представители от нашия район. Борис стартира наравно с момчетата от другите клубове точно в 11:02. 

За негова подкрепа в публиката ръкопляскаха Йоана Йончева-Фильова - вторият казанлъшки кандидат в листата на ГЕРБ, която бе тук с трите си деца и съпруга си, общински съветници от ГЕРБ, председателят на Общинския съвет Николай Златанов и разбира се стотиците приятели и колеги по мотори на Борис Кърчев.

http://youtu.be/ba6KTbcLyxE

Състезанието премина в 3 серии, от които първите финиширали участваха във финалните 4 обиколки по стръмния терен.  Първите награди, осигурени от Борис Кърчев спечелиха Ивелин Иванов (3 място), Цветан Денев (2 място) и Илиян Кузманов ( 1 място). С личен подарък - професионална ендуро чанта за мотор,  Борис благодари на именника Тошко Пашов за стабилната организация и перфектното състезание днес.

№11 ПП ГЕРБ
Борис Кърчев, преференция 2
Парламентарни избори 2017

купуването и продаването на гласове е престъпление

Галерия снимки: 04.03.2017 - Ендуро кушия на железните коне с Борис Кърчев в 11:02

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж