Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Валя Балканска и гайдари ще открият традиционния събор на левицата

БСП БУЗЛУДЖА СЪБОР

На 30 юли в местността „Историческа поляна” под връх Бузлуджа членове и симпатизанти на БСП ще отбележат 125-тата годишнина от създаването на Българската социалистическа партия и началото на социалистическо движение в България.

Началото на традиционния митинг-събор на левицата е точно в 11:00 часа на 30 юли (събота) и старта ще бъде даден от един от брилянтните български гласове, този на Валя Балканска и гайдари.
Тази година е предвидено и велосъстезание за купа „Бузлуджа 2016”, което ще се проведе в петък на 29 юли. Стартът на колоездачното състезание ще бъде даден в 16:00 часа на площад „Възраждане” в Габрово. Награждаването на победителите ще бъде в 17:30 часа на връх „Шипка”.

В петъчния ден в Габрово е предвидено да се проведе и национално съвещание на БСП под наслов „За задачите на БСП в Президентските избори”

За желаещите от Община Казанлък да се включат в традиционния събор на столетницата има организиран транспорт. Автобусите ще тръгнат на 30 юли в 7:30 часа от паметника на „Георги Кирков” в Казанлък. Връщането ще бъде в 15:00 часа.

Цената на пътуването е 2,50 лева в двете посоки. Талоните за пътуване и записване можете да закупите от офиса на БСП в Казанлък на ул. „Чудомир” №1 всеки работен ден от 9:00 часа до 16:30 часа.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: