Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 18.09.2008

83 годишна жена бе блъсната от лек автомобил

 На 17.09.т.г. около 08.10 ч.на кръстовището на казанлъшките улици «Розова долина» и «Цар Иван Шишман», при ляв завой л.а. Форд «Ескорт», със старозагорска регистрация, управляван от 35 год. С.С. от с. Бузовград, общ. Казанлък, отнема предимството и удря пресичащата на пешеходна пътека пешеходка – М.С., 83 годишна от Казанлък, която с фрактури на двете бедра и охлузни рани по главата, с опасност за живота, е настанена за лечение в болницата.

Изгорял автомобил Фиат «Уно»

На 18.09.т.г. около 03.05 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за горящ лек автомобил Фиат «Уно», със старозагорска регистрация, паркиран на паркинг до бул. «23-ти пехотен шипченски полк» № 80, собственост на 23 годишен канлъчанин. От инцидента автомобила е изгорял напълно. Работата по установяване на причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети продължава от служители на РПУ Казанлък.

Кражба на вещи от МПС


На 17.09.т.г. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 27 годишен мъж от с. Копринка, общ. Казанлък, за това че след взломяване на ключалката на предната лява врата на лекия му автомобил Хонда «Сивик», със старозагорска регистрация, паркиран на ул. «Плиска» в селото, е извършена кражба на автомобилното CD. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализирана полицейска операция

На 17.09.т.г. на територията на Община Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 74 лица и 53 МПС. Съставени са 11 акта за установяване на административно нарушение, 7 акта по Закона за движение по пътищата и 2 по Закона за българските документи за самоличност.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: