Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 18.09.2008


 Разкрито притежание на наркотици

На 15.09.т.г. около 13.05 ч. в близост до кафе «Лидо» на казанлъшката улица «Д-р Баев», служители от РПУКазанлък са извършили проверка на 16 годишния И.И. от същия град, в когото е открит полиетиленов плик, съдържащ около 5 грама суха, зелена тревиста маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство.
На 16.09.т.г. служители от РПУ Казанлък са извършили претърсване и изземване в частна къща, намираща се на ул. «Преображение» в Казанлък, обитавана от 17 год. С.К. от същия град. В горивната камера на печка в къщата са открити : два хартиени плика, съдържащи суха, зелена тревиста маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис и един хартиен плик с остатъци от бял прах, реагирал при направения полеви наркотест на амфетамин. В секция са открити два хартиени плика, съдържащи семена от канабис. В двора на къщата са открити и иззети : едно тревисто растение канабис с височина 50 см. и две отскубнати и пречупени растения канабис, с височина 100 и 107 см. С.К. е задържан за срок до 24 часа в РПУ Казанлък. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

 

Пътно транспортнo произшествиe

На 16.09.т.г. около 16.20 ч. на кръстовище на старозагорската улица «Иван Вазов» в близост до ресторант «Лешника», при обратен завой л.а. Мерцедес «220 Е», със старозагорска регистрация, управляван от 26 год. М.Д. от Казанлък, удря л.а. Ауди «А 6», със старозагорска регистрация, управляван от 33 год. Т.И. от Стара Загора. От ПТП возещата се на задната седалка в л.а. «Мерцедес» пътничка – А.М, 18 годишна от Габрово, е получила загуба на съзнание, като без опасност за живота, е настанена за лечение в старозагорската болница.

Кражба на вещи от МПС

На 16.09.т.г., след взломяване на малкото стъкло на задната дясна врата е проникнато в купето на джип «Чероки», с английска регистрация, собственост на 30 годишен мъж от с. Ръжена, общ. Казанлък, откъдето е извършена кражба на две чанти с документация и мобилен телефон. Джипът е бил паркиран на паркинга на магазин «Мосю Бриголаж». Работата по случая продължава от служители на РПУ Стара Загора.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: