Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Дядо Коледа посети малчуганите от Дневния център за деца с увреждания

Благородното мероприятие е част от инициативата на казанлъшките социалистите „Подари и украси коледно дърво“

Днес чаровните дами от клуба на жените социалистки към БСП-Казанлък посетиха Дневния център за деца с увреждания в Града на розите. Поводът за посещението е ежегодната коледна акция на прекрасните дами „Подари и украси коледно дърво“.

Чаровниците от социалистическата партия заедно с малчуганите украсиха „живото“ коледно дърво. С вълнение, усмивки и много песни елхата грейна. В стъклените топки и мигащи светини се отразиха милион и една детска мечта. 

С изпълнението на песента „Коледо, мой коледо“ децата с грейнали очи посрещнаха Дядо Коледа. Те му посветиха много песни. Дядо Коледа ги поздрави и им пожела много здраве, сбъднати мечти и разбира се им завеща да бъдат добри.

Малчуганите получиха подаръци от Дядо Коледа и разбира се снимка за спомен.

Благородната инициативата на жените социалистки „Подари и украси коледно дърво” се провежда за четвърта поредна година.

Следващият епизот на инициативата  ще бъде тази събота.

„Това е поредната ни благотворителна инициатива в Казанлък. Благородните ни мероприятия ще продължат и занапред. Надяваме се Коледа да ни направи по-добри и по-човечни. Истинско удоволствие е да подариш усмивка, особено на дете. В наше лице малчуганите от дневния център трябва да бъдат убедени, че имат верен приятел.”, заяви Стела Кехайова – председател на клуба на жените социалистки.

Пресцентър на ОбС на БСП - Казанлък

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: