Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Аптека и машини за производство на пластмасови изделия продава НАП Стара Загора

Аптека в Казанлък със застроена площ от 218.50кв.м. може да бъде закупена на търг от офиса на НАП в Стара Загора. Предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса, 6000 Ст.Загора, ул.»Кенали»№ 1, от 15 до 19 юни. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен до 19 юни. Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 26 юни, а повече информация за дните на огледи, първоначални цени и други може да бъде намерена в електронния магазин на НАП в интернет на www.nap.bg/ от раздел Продажби.
Обявени за публична продан са и: машина за производство на пластмасови изделия, матрици, принтер HP Color Laser Jet, шприц, машина за производство на безалкохолни напитки и пастьоризатор.
Огледът на вещите е насрочен за следващата седмица, а ценовите предложения и депозитът за участие следва да бъдат внесени до 19 юни. Разглеждането на постъпилите документи е насрочено за 24 юни от 14.00 часа.
Условията и правилата за провеждането на търговете, продажна цена и техническа информация за предлаганите вещи, банкови сметки за превод на депозитите, необходими документи и друга подробна информация са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg,  в раздел ПРОДАЖБИ.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж