Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлъшките социалистки шариха яйца в Дома за стари хора№ 3

На велики четвъртък чаровните дами от клуба на жените социалистки в БСП-Казанлък зарадваха домуващите от Дома за стари хора№ 3 в Казанлък. Социалистките заедно с персонала на дома и домуващите боядисваха яйца. И както традицията повелява първото яйце, което се роди изпод ръцете на майсторите носеше червен цвят. То беше поставено на специално място в оформен кът с икони, който е сътворен от персонала на дома под ръководството на енергичния му директор Пенка Ганарева. Шаренето на великденските яйца премина с усмивки и ведро настроение. Всеки един от домуващите с блеснали очи и старание боядиса своето първо червено великденско яйце.
„На Велики четвъртък, в навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово нека си пожелаем здраве, човеколюбие и доброта. Светът е толкова добър, колко добри бъдем ние.”, с тези думи председателят на жените социалистки Стела Кехайова поздрави домуващите и персонала в дома. 
Чаровните и енергични социалисти зарадваха още повече възрастните хора, като им поднесоха вкусни козунаци и лакомства.
Директорът на дома Пенка Генарева от своя страна благодари за вниманието, инициативата и подкрепата на социалистките.
„Това е поредната ни благотворителна инициатива в Дома за стари хора№3 в Казанлък. Съвместните ни мероприятия ще продължат и за напред. В наше лице домуващите и персонала трябва да бъдат убедени, че имат верен приятел и партньор.”, заяви Кехайова.
Домът за стари хора № 3 в Казанлък се намира в най-източната част на Града на розите, в близост до главния път Казанлък – Стара Загора. Капацитетът на дома е 62 души. В него домуващите получават добри условия за живеене, грижа и внимание от професионален и квалифициран персонал.

Общински съвет БСП Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж