Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Жените-социалистки поздравиха здравни работници в Казанлък

Дамите от клуба на жените социалистки в БСП-Казанлък поздравиха здравните работници от Многопрофилна болница за активно лечение „Свети Лазар”, по случай Световния ден на здравето – 7 април.
„Днес ние сме тук за да ви поздравим с професионалния ви празник – 7 април ден на здравния работник. Тук сме за да се преклоним пред вашето благородство и морал.”, каза в своето обръщение към здравните работници председателя на жените социалистки Стела Кехайова.
Социалистките пожелаха на лекарите и здравните работници в МБАЛ „Свети Лазар” да запазят усета, енергията и умението си, за да върнат усмивките и надеждите на пациентите.
„Благодарим ви за достойния и всеотдаен труд, за човещината. За съпричастността към болките на хората, въпреки трудностите и проблемите в здравеопазването.”, каза още Кехайова.
Чаровните дами социалистки подариха цветя на здравните работници в болницата по случай празника им.
Кехайова от името на жените-социалистки подари икона-гоблен на д-р Гергина Димитрова в знак на благодарност за всеотдайната им работа.
МБАЛ „Свети Лазар” е многопрофилна болница за активно лечение в Казанлък. В болницата се осъществява диагностика и активно лечение на лица с остри заболявания, травми, изострени хронични състояния и др.


Общински съвет БСП Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: