Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Обзавеждане в Общински младежки дом

Белгийската организация „ Spirit off Freedam“, която има представителство и в Казанлък , оказва помощ на своите връстници в Града на розите да обзаведат една от залите на Младежкия дом, където ще се събират младите хора на Казанлък  и ще имат възможност да обсъждат идеи, свързани с различни проекти, свои инициативи и предложения .

В залата , която ще бъде оборудвана и  с интерактивна дъска, ще бъдат обособени работни кътове с компютри. Тук младите хора на Казанлък ще могат да работят в екип, да провеждат  ежемесечни обучения на различни теми, според желанията им,  като белгийската организация вече има идея за една от първите теми. Изцяло оборудваната зала в Младежкия дом в Казанлък ще бъде открита официално на 21 февруари, разказва представителят на „ Spirit off Freedam“  Георги Григоров.

В Дома  в Казанлък  младежите разполагат и със зала за презентации, чийто капацитет е 100 души. Предстои тя да бъде дооборудвана с проектор, прожекционен екран и озвучителна система, поясни Григоров.

Обновената сграда на Младежкия дом в Казанлък бе открита в края на 2014г. 50 процента от стойността на ремонта бе от Програма „ Красива България“, а останалите 50%  са съфинансиране от бюджета на Община Казанлък

http://youtu.be/UN5caIOUlsY

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: