Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 07.08.2008

Полицейски операции
На 05.08.2008 г. за времето от 09.00 до 16.00ч. на територията, обслужвана от РПУ – Казанлък е проведена специализирана полицейска операция  за установяване на извършители на бракониерски риболов. От домовете на шест лица са иззети пособия за незаконен улов на риба. Работата по случая продължава.

Шофьор с концентрация 0,63 промила на Ситроен С4 отнел предимство и предизвикал катастрофа
На 05.08.2008 г. около 08.30 ч. в Казанлък по бул. "23-ти  пехотен шипченски полк" в посока   изток  се е движел лек автомобил “Ситроен С4”, управляван от Д.Р. (37) от Казанлък. На кръстовището с ул. “Христо Ботев” преминал при червен сигнал на светофарната уредба и отнел предимство на движещ се на север лек автомобил “Фолксваген Джета”, който се блъснал в него.   Нанесени са материални щети на двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на управлявалия  “Фолксваген Джета” 40-годишен софиянец. При проверка на водача на “Ситроен”, техническото средство е отчело наличие на алкохол с концентрация 0,63 промила. Взета му е кръв за химически анализ. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба в дома на 78-годишна жена
На 05.08.2008г. в 11.00ч. в РПУ - Казанлък е получено съобщение за извършени взломни кражби от частни домове в с. Горно Черковище общ. Казанлък – от дома на 78-годишна жена е извършило кражба на телевизор и водна помпа “Вида 12”,  а от втора  къща в селото са откраднати телевизор и автоматична пералня "Krown". При проведените оперативно-издирвателни мероприятия, обслужващият селото младши полицейски инспектор е установил, че кражбите са извършени от М.Е. (21) и Ж.Т. (41) от същото село. Вещите, предмет на престъплението са открити и иззети от дома на Ж.Т.  Работата по случаите продължава. 
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: