Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Печатарски машини и класни автомобили продава офисът на НАП - Стара Загора

Два класни автомобила - VOLVO XC90, 2007г. и VOLVO C80, 2005г., могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. Предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса, 6000 Ст.Загора, ул.»Кенали»№ 1, от 27 до 31 октомври. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен също до 31 октомври. Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 6 ноември, а повече информация за дните на огледи и допълнителна такава може да бъде намерена в електронния магазин на НАП в интернет на www.nap.bg/ Продажби.


Обявени за публична продан са и две печатарски машини модели: ROLAND OFFSETMASCHINENFABRIK и ADAST ROMAYOR 314. Огледът на вещите е насрочен за следващата седмица, а ценовите предложения и депозитът за участие трябва да бъдат внесени до 24 октомври. Разглеждането на постъпилите документи е насрочено за 31 октомври от 11.30ч.
Условията и правилата за провеждането на търговете, продажна цена и техническа информация за предлаганите вещи, банкови сметки за превод на депозитите, необходими документи и друга подробна информация са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg,  в раздел ПРОДАЖБИ.

 

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж