Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 25.07.2008

Полицейски операции
На 24.07.2008 г. за времето от 14.00 до 22.00 ч. на територията, обслужвана от Полицейски участък - Мъглиж, и Полицейски участък - Гурково е проведена специализирана полицейска операция на разменни начала, при която са проверени 48 МПС, 87 лица и 4 заведения за увеселение и хранене. Съставени 26 акта за установени административни нарушения на Закона за движение по пътищата и един предупредителен протокол по чл.56 от ЗМВР.

Неправилна маневра води до инцидент
На 24.07.2008 г. около 08.00 ч. в Казанлък по бул."Ал. Батенберг" в изток един след друг са се движили лек автомобил “Рено Лагуна”,  управляван от  Й.Х. (28) от Казанлък и товарен специален автомобил "ГАЗ -353", управляван от Г.А. (61) от Казанлък.  На пътен възел "Петрол - изток", непосредствено до входа за бензиностанция "Петрол" лекият автомобил предприел неправилна маневра изпреварване, а в същото време товарният автомобил завил наляво, без своевременно да подаде ясен и достатъчен за възприемане сигнал. В резултат на това е настъпило пътнотранспортно произшествие, при което и двата автомобила излезли  извън пътното платно. Нанесени са материални щети и по двата автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. На водача на товарен автомобил е оказана амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РПУ – Казанлък.

28-годишен мъж от гр. Твърдица в кома
На 23.07.2008 г. в 15.35 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е приет мъж в кома, с тежка черепно-мозъчна травма. При извършената проверка на място е установено, че пострадалият 28-годишен мъж от гр. Твърдица (работник в дърводобивна фирма) е бил ударен от падащо дърво по време на сеч в землището на гр.Гурково.  Транспортиран е и е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.

Разбит офис на фирма
На 23.07.2008 г. в 08.30 ч. в Полицейски участък - Мъглиж е получено съобщение, че в с.Ягода, общ.Мъглиж  е разбит офис на фирма, намиращ се в сградата на автогарата. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване прозорец от източната част на автогарата и избиване на отвор в преградна стена, проникнало в офиса, обгорило металната каса на банкомат и извършило кражба на компютърна конфигурация. Целостта на касата не е нарушена и не е установена липса на пари. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: