Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 18.07.2008

Изгоряла вилна постройка
На 18.07.т.г. около 11.00 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за открита изгоряла вилна постройка, разположена в местноста «Кара кос» в землището на с. Овощник, общ. Казанлък – установено е, че чрез умишлено запалване напълно е унищожена вила, собственост на 69 годишен мъж от с. Овощник / изгорели са двете стаи на вилата и покъщнината на първия и втория етаж, както и покривната  конструкция/. Констатирано е, че в прилежащия към сградата двор, са изсечени девет овощни дръвчета и 130 лозови насаждения. Работата по установяване на причините за извършеното запалване продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализирана полицейска операция
На 17.07.т.г. на територията на Община Павел баня е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени : 43 МПС и три питейни заведения. Съставени са 13 акта по Закона за движение по пътищата и 2 акта по Закона за българските документи за самоличност.

Пътен инцидент
На 17.07.т.г. около 11.40 ч. на кръсотвище в с. Розово, общ. Казанлък, възниква пътен инцидент между : автобус Мерцедес «0305 Г», със старозагорска регистрация, управляван от 48 годишния И.И. от с. Юлиево, общ. Мъглиж и т.а. «МАН», със старозагорска регистрация, управляван от 20 годишния Д.С. от с. Овощник, общ. Казанлък. «МАН»-ът е теглил на твърд буксир т.а. фургон «ЗИЛ 131», без регистрационни табели. Причини за ПТП : водачът на автобуса, при извършване на десен завой, е навлязал частично в лентата за насрещно движение и е ударил движещите се там товарни автомобили. От инцидента са нанесени значителни материални щети по автобуса и тегления т.а. «ЗИЛ 131», като водача на «ЗИЛ»-а – П.Б., 42 годишен от с. Тъжа, общ. Павел баня, е получил контузно-разкъсна рана на лявата ръка, но е без опасност за живота.

Починал от токож удар
а 17.07.т.г. около 21.05 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за починал мъж в с. Розово, общ. Казанлък. Установено е, че това е 74 годишния Г.К., който по данни от първоначалния оглед от страна на съдебния лекар, е починал вследствие на токов удар, причинен от ел. кабел, включен към ел. мрежата. Следи за насилствена смърт не са констатирани. Трупът на възрастния мъж е откаран за аутопсия в старозагорската болница.

Специализирана полицейска операция
На 17.07.т.г. на територията на Община Казанлък е проведена специализирана полицейска операция по безопасност на движението, при която са проверени : 123 МПС и са съставени 28 акта по Закона за движение по пътищата. Съставени са 3 акта по Закона за българските документи за самоличност и 4 протокола по чл. 56 от Закона за МВР.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: