Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Р. Христов: Голямата опасност пред Десницата е да се маргинализира

Всички десни партии да работят за привличане отново като гласоподаватели на близо 900 хиляди разочаровани избиратели на десните.

продължава>
 

Обсъждат въпроса за разделно сметосъбиране в Казанлък

Казанлък. Въпросът за разделното събиране на отпадъци в Казанлък бе обсъден от кмета на общината Стефан Дамянов и представител на фирма за разделно сметосъбиране за регион Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Община Казанлък спечели два големи проекта, променящи облика на града

МОСВ (Министерство на околната среда и водите) одобри Интегрираният  воден проект на Община Казанлък на стойност 6 422 400 лева

продължава>
 

Казанлъшките волейболистки без конкуренция в регионален турнир

Девойки-старша възраст на ВК „Казанлък” спечелиха регионалния турнир в Казанлък, записвайки пет победи над съперничките си от регион „Странджа”. 

продължава>
 

Ремонтни действия в базата на Морски клуб "Севт ІІІ"

Казанлъшкият морски клуб „Севт ІІІ” е започнал реконструкцията на базата си на язовир „Копринка”, съобщи ръководителят на клуба Кольо Радуков.

продължава>
 

С бодиарт отбелязват Международния ден на хората с увреждания в Казанлък

11 ученици от 10-ти клас при Националната гимназия по приложни изкуства и дизайн „Академик Дечко Узунов” започнаха да рисуват в духа на така модерното напоследък изкуство в стил бодиарт върху лицата на 12 от децата в Дневния център за деца с увр...

продължава>
 

ГЕРБ-Казанлък представи новото си ръководство

Общинската структура на ГЕРБ в Казанлък представи новото си ръководство, чийто председател е Иван Кьосев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъшки голмайстор в с трето място в листата на голмайсторите в Югоизточната "В" група

Голмайсторът на „Розова долина” Щерьо Щерев е трети в класацията на голмайсторите на Югоизточната „В” футболна група за есенния полусезон.

продължава>
 

Общинска комисия избира спортиста и отбора на годината

До края на седмицата спортните клубове от Казанлък ще трябва да направят своите номинации за спортист на годината.

продължава>
 

Д-р Маналова: Опастността от закриване на болницата остава

Има опасност. Така отговори на репортерски въпрос д-р Кети Маналова – назначена за временен управител на МБАЛ- Казанлък .

продължава>
 

Разследват далавера с парите от уличните ремонти в Община Казанлък

Сериозни разминавания между изписани и платени суми по обекти от инфраструктурата на Казанлък и реално вложени пари в различни участъци констатира по време на поредното си заседание Временната комисия от общински съветници, оторизирана да провери...

продължава>
 

Красота върху стъкло

Красота върху стъкло, под надслов:"Усещания" подреди в залата на Информационния център в Казанлък художничката Деница Добрева.

продължава>
 

Нови данъци в Казанлък?

С близо 5500 лева ще се увеличи данъчната оценка за следващата година на най- разпространените жилища в Казанлък- двустайни апартаменти от 68 кв. метра , във втора зона.

продължава>
 

"Техническа грешка" скара кмет и съветници в Казанлък

Да се поправи “техническата грешка” по отношение на решението на Общинския съвет от 30-ти октомври, свързано с отчета за касовото изпълнение на бюджета за първото полугодие.

продължава>
 

Д-р Кети Манолова временно ще ръководи казанлъшката болница

Общинският съвет на Казанлък утвърди д-р Кети Маналова за временно изпълняващ длъжността управител на МБАЛ "Д-р Христо Стамболски".

продължава>
 

Съветниците гласуваха за промяна в Общия устройствен правилник на града

Общинските съветници решиха да се изработи проект, с който да се промени Общия устройствен план на Казанлък. В него ще се включат и входовете от и към София, яз. "Копринка", Стара Загора, Шипка, селата Енина и Бузовград и Казанлъшки минерални бан...

продължава>
 

С година закъснение газифицират ПГ "Иван Хаджиенов"

От началото на отоплителния сезон учебните занятия в ПГ „Иван Хаджиенов” започват и приключват на студено.

продължава>
 

Съкратиха икономическия директор на казанлъшката болница

Съкратен е щата на икономическия директор на МБАЛ-Казанлък Димитър Аспарухов. Новината бе потвърдена от управителя на болницата в оставка д-р Христо Христов.

продължава>
 

Спасина Недялкова с 4-то място за Купа Европа

Завърши състезателния сезон в спортното катерене при юношите и девойките. В словенския град Кран на 22-23-ти ноември се проведе и петия, последен кръг от Европейската купа.

продължава>
 

Над 81 000 закрити работни места

81 000 работни места в България вече са закрити като резултат от световната икономическа криза. Това обяви в Казанлък народният представител от Коалиция за България Иван Гороломов.

продължава>
 

Розовата долина и тракийската култура - акценти в представянето на България в Брюксел

Историята на българското розопроизводство и тракийската култура по нашите земи ще бъдат представени в Европейския парламент в Брюксел в началото на 2009 г. 

продължава>
 

Още награди за възпитаниците на Теодоси Теодосиев

Пет първи и две втори места спечелиха младите физици от школата на Теодоси Теодосиев в Пролетното национално състезание по физика в областния град.

продължава>
 

Молба към гражданите на Община Казанлък


Във връзка с настъпилия отоплителен сезон, Общинско звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” (ССТТБО) умолява гражданите да не изхвърлят гореща пепел и сгур в контейнерите за битови отпадъци, тъй като това преди...
продължава>
 

проф. Стефан Данаилов е удължил срока за работа на работната група по проекта „Севтополис”

1. Министърът на културата проф. Стефан Данаилов е удължил срока за работа на работната група по проекта „Севтополис”, съобщи кметът Стефан Дамянов след среща с министър Данаилов на 26 ноември в София.

продължава>
 

Управителят на болницата в Казанлък подаде оставка

Управителят на МБАЛ- Казанлък доктор Христо Христов подаде оставка. Това съобщи тази вечер кметът на града Стефан Дамянов, по време на извънредно заседание на Общинския съвет, по проблемите на болницата. В депозираната ставка доктор Христов е пос...

продължава>
 

Страница 564 от 624

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: