Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

31-годишен пожарникар извади кръста от Старата река в Казанлък

Казанлък. 31-годишният Божидар Димитров извади богоявленския кръст от водите на Старата река в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Михаил Ковачев: Започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък от утре

Казанлък.„От утре започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък”, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на дружеството.

продължава>
 

27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък

Казанлък. 27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък, съобщи на пресконференция кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

В "Розова долина" се готвят за протести

Двама футболисти на "Розова долина" са повикани на проби в първодивизионния  български футболен клуб "Сливен 2000".  Мирослав Стаматов и Ахмет Сюнетчиев ще тренират с отбора на Йордан Лечков.

продължава>
 

Пътна обстановка в областта – 04.01.2008 г.

Към 12.00 ч. на 04.01.2009 г.  всички пътища от Републиканската пътна мрежа  в областта заснежени, частично заледени и регулярно се почистват и опесъчават. Движението е без ограничения, при тежки зимни условия. Към момента няма затруднения в дви...

продължава>
 

Община Казанлък е готова за първия сняг

Казанлък. Община Казанлък е подготвена да посрещне първия сняг, предвид наличието на пясък и сол в общинските хангари, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Почина общинският съветник от ГЕРБ -Казанлък Валя Новакова

След кратко боледуване почина общинският съветник от партия ГЕРБ в Казанлък Валя Новакова. Тя бе първи мандат съветник, избрана на изборите на 22-ри юни миналата година.

продължава>
 

Заледено и непочистено е в Казанлък

Непочистени  и заледени са тротоарите в Казанлък.

продължава>
 

Момченце е първото бебе на 2009 в Казанлък

Казанлък. Донислав Донев е първото бебе на 2009 година,което се роди в казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение, предаде кореспондент на радио”Фокус”-Велико Търново .

продължава>
 

Няма годишни винетки в Казанлък

Няма годишни винетки за леки автомобили в Казанлък. Това установиха водачи на МПС-та, решили в първите дни на новата година да пътуват по пътищата на републиканската пътна мрежа.

продължава>
 

Съдът отхвърли кметска жалба

Старозагорският административен съд отхвърли жалбата на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов срещу решението на Общинския съвет в града, с което общинските съветници задължиха кмета в срок до 23-ти декември т.г. да преведе на Многопрофилната б...

продължава>
 

Захари Захариев:Опитваме се да прави всичко възможно Казанлък да бъде чист европейски град

Казанлък. Захари Захариев е ръководител на звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци и озеленяване” в община Казанлък. Кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново разговаря с него за грижите, които общината пола...

продължава>
 

Полицейска хроника / 31.12.2008

Кражби
  На 29.12.2008 г. в 11.30 ч. в РУ на МВР -  Казанлък е получено съобщение за кражба от лек автомобил. При извършения оглед е установено, че за времето от 12.00 ч. н 28.12. до 11.30 ч. на 29.12.2008 г. неизвестно лице, чрез взломяване на за...

продължава>
 

Криминална хроника през изминалите дни

Убийство
На 26.12.2008г. в 10.10 ч в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от гражданин, че около 08.30 ч. в землището на с. Тулово, южно от четвъртокласен път с. Ягода - с. Ръжена е намерил труп на мъж. При извършения оглед е установено, че т...
продължава>
 

Дневен център в Бузовград

Дневен център за деца с увреждания ще заработи скоро в Бузовград.

продължава>
 

Отличиха Бедо във Венеция

Казанлъшкият фотограф -художник Бедрос Азинян получи награда от международният фестивал на италианската организация "Енте Билатерал Туризъм".

продължава>
 

Почина художникът Милчо Христов

На 73 годишна възраст, на втория ден на Коледа, от света си отиде художникът Милчо Иванов Христов. Той е дългогодишен директор на казанлъшката Художествена гимназия „акад. Дечко Узунов”, където прекарва повече от 20 години- първо като преподавате...

продължава>
 

737 бебета са родени до днес в казанлъшката болница

Казанлък. 737 бебета са проплакали до днес в казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Иванка Нейкова – главен специалист „Радостни обреди” в дирекция „ГРАО” в града на розите.

продължава>
 

Джевдет Чакъров подписа договори с няколко общини по ОП „Околна среда”

София.Министерството на околната среда и водите (МОСВ) вече подписа договори с общините по Оперативната програма (ОП) “Околна среда” за 555 млн. лева, съобщиха от пресцентъра на министерството. Днес министър Джевдет Чакъров подписа нови договори ...

продължава>
 

Стефан Дамянов: Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината

Казанлък. Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново кметът на Казанлък Стефан Дамянов.

продължава>
 

Гореща пепел и сгур да не се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци

Казанлък. Гражданите да не изхвърлят гореща пепел и сгур в контейнерите за битови отпадъци препоръчват от звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико...

продължава>
 

"Капани" по дискотеки и кръчми замислят в Казанлък

Полиция край училищата, подставени лица по дискотеките, скрити камери и непълнолетни младежи с чужди лични карти, които ще провокират наблюдателността и съвестното изпълнение на служебните ангажименти от охранителите в дискотеките.

продължава>
 

Казанлъшки ученици обсъждаха мерки против насилието

Казанлък. Представители на община Казанлък, Общински съвет, РПУ-Казанлък и ученици от Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” обсъждаха мерки против насилието, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Покривът на читалището в село Горно Изворово се нуждае от ремонт

с. Горно Изворово. Покривът на читалището в село Горно Изврово, община Казанлък се нуждае от ремонт, информира кметът на селото Костадин Петков, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

БЧК-Казанлък награди свои активисти

Казанлък. Трима от най-изявените през годината активисти на БЧК – Казанлък получиха парични награди, връчени им лично от председателя на местната структура Васил Кърпачев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Страница 561 от 625

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: