Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

В Казанлък се проведе Регионалната среща с участието на Гиньо Ганев


Казанлък. Омбудсманът на Р Бъгария Гиньо Ганев откри регионалната среща „Правата на гражданите, доброто управление и местната власт” в Казанлък. На срещата пристигнаха областните управители на Сливен и Стара Загора, кметове на кметства и председа...
продължава>
 

Протокол за принципите на добро управление между 14 общини и омбудсмана бе подписан в Казанлък

Казанлък. Протокол за принципите на добро управление и мерки за осъществяването им на територията на община бе подписан в Казанлък между омбудсманът на Р България Гиньо Ганев и представителите на 14 общини, предаде кореспондент на радио “Фокус” –...

продължава>
 

Иво Косев: Стараем се музикални празници „Петко Стайнов" да бъдат по-интересни и по-хубави

Казанлък. „Стараем се музикални празници „Петко Стайнов" да бъдат от година на година по-интересни и по-хубави", заяви в интервю за радио "Фокус" –Велико Търново Иво Косев – уредник на Дом „Петко Стайнов".

продължава>
 

От понеделник подновяват учебните занятия в ПГ "Иван Хаджиенов"

От понеделник, най-вероятно ще пуснат парното в ПГ „Иван Хаджиенов”. Днес се извърши тестовото пускане на горивния котел и след инспекцията ще стартират 72-часовите проби на инсталацията.

продължава>
 

Не стигат парите в община Казанлък, Общинският съвет харчи много

Няма да се изпълни гласувания бюджет на община Казанлък за тази година. Това заяви заместник-кметът по финансите и бюджета на общината Емил Караниколов. Една от основните причини за неизпълнението на бюджета ще е неизпълнение на неданъчните прихо...

продължава>
 

Общинският съвет в Казанлък харчи пари, колкото 19-те населени места в общината

Казанлък. Общинските съветници в Казанлък предвиждат да похарчат до края на годината 200 000 лева, като средствата, предвидени за всичките 19 населени места в общината, са 263 082 лева, сочи справката за разходите в местните дейности за 2008 годи...

продължава>
 

Скриват истината за казанлъшката болница?

В закрито заседание ще се изслушва доклада на временния управител на казанлъшката многопрофилна болница д-р Кети Маналова.

продължава>
 

3.7 кубика незаконно придобити дърва за огрев


На 08.12.т.г. в Полицейско управление - Мъглиж е получено съобщение от Регионална дирекция на горите - Стара Загора, за това че до бившите оранжерии в с. Дъбово, общ. Мъглиж, двама горски стражари са задържали : 30 год. Й.З. и 39 год. Ж.Г., и два...
продължава>
 

Казанлъшки детски градини искат да преминат на делегиран бюджет

Казанлък. Директорите на казанлъшки детски градини подадоха молби до Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм в Общински съвет с настояване да преминат на делегиран бюджет, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново...

продължава>
 

Националният омбудсман Гиньо Ганев идва в Казанлък на 11 декември

Казанлък. На 11-ти този месец омбудсманът на Р България Гиньо Ганев идва в Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъшкото село Крън остана без вода цял ден

с.Крън Казанлъшкото село Крън остана цял ден без вода, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Три работни групи са сформирани по проекта „Севтополис"

На 9 декември кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов се срещна с министъра на културата проф. Стефан Данаилов в София. По време на срещата са били обсъдени въпроси, касаещи бъдещото развитие на Долината на тракийските царе.

продължава>
 

Стартира нов проект за социални услуги в Община Казанлък

Казанлъшката Дирекция „Социално подпомагане" спечели проект на стойност 125 хил. лв. по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

продължава>
 

Бедрос Азинян и Желиан Николов с награди от национална изложба

Казанлъшките фотографи Желиан Николов, Александър Иванов, Бедрос Азинян и Кристина Николова участват с близо 60 фотоса в националната изложба "Светът на многообразието", организирана от Комисията за защита от дискриминацията /КЗД/.

продължава>
 

Обществения съвет по бизнес


Информация от заседанието на Обществения съвет по бизнес в Казанлък, състояло се на 8 декември 2008 г. Информацията е подадена по този начин от Обществения съвет по бизнес:  
продължава>
 

860 дка паркове има на територията на Казанлък

Казанлък. Общата площ на парковете в Казанлък е 860 дка, разпределени в големи пространства, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Ново замърсяване на въздуха в Казанлъшко?

Сигнал за видимо замърсяване на въздуха в района на дървопреработващата фирма "Габровница"-АД е подаден в РИОСВ - Стара Загора. Автор на сигнала е Гражданско сдружение " За чиста Розова долина" .

продължава>
 

"Чешката Коледа" в Казанлък

Казанлъшкият клуб на приятелите на Чехия и общинската библиотека „Искра” в Казанлък представят уникалната коледна изложба „Чешката коледа”.

продължава>
 

60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в село Шейново

Казанлък. 60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в казанлъшкото село Шейново, съобщи кметът Николай Терзиев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

35 000 лева са нужни за изграждане на канализация в село Дунавци в община Казанлък

Казанлък. 35 000 лева са необходими за изграждането на канализация в село Дунавци, община Казанлък, съобщи кметът Величко Станчев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Пътно транспортно произшествие

Пътно транспортно произшествие
На 05.12.2008г. около 17.00 ч. в Николаево по  ул.”Орлово гнездо” в посока север се е движел мотоциклет “Ямаха – 125”,  управляван от неправоспособния  Д.С. (17) от Бургас. На кръстовището с ул.”3 -ти март” се ударил в д...
продължава>
 

Кръгла маса по проблемите на ромите бе открита в Казанлък

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов в присъствието на Баки Хюсеинов – национален координатор по десетилетието на ромското включване и Георги Кръстев – директор направление „Национален съвет за сътрудничество по етническите въпроси"...

продължава>
 

Монтираха коледната елха в Казанлък

Казанлък. 13 –метрова коледна елха монтират служителите от звено „Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Баки Хюсеинов: Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите

Казанлък. „Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите", заяви в Казанлък по време на кръгла маса по тема: „Добри практики за ограмотяване и квалификация на млади и възрастни роми" Баки Хюсеинов - национален к...

продължава>
 

Медиите да плащат- иска Общината в Казанлък

Да бъде въведена такса от 250 лева за медийно отразяване на всяко едно туристическо събитие или празник, организирани от община Казанлък.

продължава>
 

Страница 550 от 612

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: