Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Срив в цената на зърното

Главоломно пада цената на зърното в последните 10 дни. За това алармират представители на земеделски кооперации от района на Казанлък.
продължава>
 

21 деца ще участват в конкурса „Мини мис Царица Роза” в Казанлък

21 момиченца от община Казанлък ще вземат участие в конкурса по повод празника на розата „Мини мис Царица Роза”, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново. Кандидатките са от различни детски градини и наесен предстои да бъдат първок...

продължава>
 

Клуб на оръжейника учредиха в Казанлък

Клуб на оръжейника бе учреден в Казанлък от бивши директори, бивши главни инженери, конструктори, механици, пиротехници, балестици и други, работили в местния военен завод, предаде кореспондент на радио „Фокус” - Велико Търново.
продължава>
 

19 –сет годишният абитуриент от Габрово- Калоян Русинов Атанасов се удави във вторник вечерта

До 18 часа  сряда 28.05.2008 , тялото на момчето все още не е намерено.

Екипи водолази от казанлъшкия клуб “Севт Трети” от Гражданска защита- Стара Загора и водолазна група от Пловдив вече два дни претърсват района на трагедията, но без успех.

продължава>
 

Казанлък избира своята 40-та царица

На пищна и тържествена церемония- шоу в четвъртък вечерта- 29-ти май казанлъчани ще изберат своята 40-та Царица на Розата.
продължава>
 

15-сет награди раздаде 15-сет годишното радио Вис Виталис

Послучай 15-та си годишнина радио "Вис виталис" обяви 15 организации, институции и личности   на 15-летието на "Вис виталис" за изключителен и траен принос към Казанлък и Долината на розите и тракийските царе.
продължава>
 

Петя Кефалова, бе избрана за член на УС

Главният редактор на Пресс ТВ, Петя Кефалова, бе избрана за член на УС  на асоциацията на специалистите по комуникации в общини. Председател на 7 членния управителен съвет е PR-ът на община Белене Маргарита Перникова.
продължава>
 

В крайното генерално класиране Мартин Грашев е 14-ти в осеметапната обиколка на Ейре

Мартин Грашев / КК "Несебър"/ се класира на второ място в крайното подреждане сред 23-годишните на завършилата осеметапна обиколка на Ейре.

продължава>
 

ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място

Юношите младша възраст на ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място след края на квалификационния турнир във Варна.

продължава>
 

180 декара горски масиви са щетите от пожарите за миналата година в Казанлъшко

80 декара горски масиви са изгорели за миналата година при казанлъшкото село Ръжена и още 100 декара – при местността „Каракос”, информира за радио „Фокус” - Велико Търново Анчо Шишков – началник на Районна служба „Пожарна и аварийна безопасност” в К...
продължава>
 

Иван Гороломов: Необходим е закон за това управлението на ВиК инфраструктурата да се извършва на областно равнище

Във връзка с проектозакона за това управлението на ВиК инфраструктурата да се извършва на областно равнище, потърсихме мнението на народния представител от БСП от 40-то Народно събрание Иван Гороломов. За радио „Фокус”-Велико Търново той заяви, че...

продължава>
 

Театър "Любомир Кабакчиев" - Казанлък се завърна от Румъния, с покана за гостуване в Унгария

Tеатър “Любомир Кабакчиев” се завърна от участие в международния фестивал “Живите кукли”, който се проведе в побратимения на Казанлък румънски град Търговище.
продължава>
 

Представят "Изгревът на воина"

"Изгревът на воина" е новият филм на режисьорът от БНТ Николай Василев, създаден за децата от Сдружението "Бъдеще за децата с увреждания" .
продължава>
 

Изтеглиха номерата на бюлетините за избори в Казанлък

Членове на Общинска избирателна комисия – Казанлък изтеглиха номерата на бюлетините, с които политическите партии и предизборни коалиции ще се явят на частичните избори за Общински съвет в града, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търнов...

продължава>
 

Откриха храма на Дионсий?

Над гробницата на Севт Трети в могилата Голяма Косматка край Шипка се намира най-вероятно храмът на Бога на плодородието Дионисий. Тази сензация съобщи в Казанлък директорът на местния исторически музей д-р и.н. Косьо Зарев.

продължава>
 

Повече от 2000 места са били обявени за розоберачи в Казанлък

Повече от 2000 свободни работни места са обявили розопроизводители в дирекция „Бюро по труда” в Казанлък, съобщи за радио „Фокус”- Велико Търново Пенка Пъдарска – началник отдел „Посреднически услуги”.

продължава>
 

600 помощни съоръжения за гасене на пожари е закупила община Казанлък

600 помощни съоръжения за гасене на пожарни огнища от гасачески групи е закупила община Казанлък, заяви по време на кметския полуден главен експерт „Гражданска защита" Христо Нешев, предаде кореспондент на радио „Фокус"- Велико Търново .
продължава>
 

Спасина Недялкова се класира на второ място в първия кръг от Европейската купа по състезателно кате

Отличен старт направи Спасина Недялкова при първото си участие в официално международно състезание за годината - второ място в I кръг от Европейската купа по състезателно катерене за юноши и девойки в групата на 18-19 годишните.

продължава>
 

" Изкуството да бъдеш себе си " - в София

" Изкуството да бъдеш себе си", под това мото днес в зала "Средец" на Министерството на културата се открива изложба на ученици от Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн "Академик Дечко Узунов" – Казанлък .

продължава>
 

Ограничават детската агресия в Казанлък чрез спорт

Проект на тема "Спортът – здраве за децата" ще бъде представен в детска градина "Здравец" в Казанлък с цел ограничаване на детската агресия и оптимизиране хранителния и двигателен режим у децата, предпазвайки ги от затлъстяване, предаде кореспондентъ...
продължава>
 

Отлагат дело срещу Владев за юни

Старозагорският окръжен съд отложи за 11-ти юни делото на предприятие "Габровница" срещу председателя на Сдружение "Чиста Розова долина" Крум Владев.
То бе образувано миналата година за уронване престижа на предприятието.

продължава>
 

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба на Моста на влюбените в София

Казанлъшкият фотограф-художник Александър Иванов откри изложба в София. Изложбата носи името "360 градуса България" . Тя е  представена на Моста на влюбените вблизост до НДК. Подредени са 120 природни картини, снимани в облаците от парапланер. Але...

 

Започва предизборната кампания за общински съветници в Казанлък

Започва предизборната кампания за избор на Общински съвет в Казанлък, след като по решение на Върховния административен съд (ВАС) изборите от октомври 2007-а година бяха касирани, предаде кореспондентът на радио „Фокус"- Велико Търново.
продължава>
 

362-ма кандидати за общински съветници в Казанлък

27 политически партии, коалиции и независими кандидати се регистрираха за участие в изборите за общински съветници в община Казанлък на 21-ви юни.

продължава>
 

Министър Николай Цонев откри социален център в Казанлък

Министърът на отбраната Николай Цонев откри новия Център за индивидуално социално обслужване в Казанлък, предаде репортер на радио ''Фокус'' – Велико Търново. Малко преди да пререже лентата пред поделение 22 180 Цонев заяви, че се вълнува и че тов...

продължава>
 

Страница 441 от 475

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър: