Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВСИЧКИ НОВИНИ

Скриват истината за казанлъшката болница?

В закрито заседание ще се изслушва доклада на временния управител на казанлъшката многопрофилна болница д-р Кети Маналова.

продължава>
 

3.7 кубика незаконно придобити дърва за огрев


На 08.12.т.г. в Полицейско управление - Мъглиж е получено съобщение от Регионална дирекция на горите - Стара Загора, за това че до бившите оранжерии в с. Дъбово, общ. Мъглиж, двама горски стражари са задържали : 30 год. Й.З. и 39 год. Ж.Г., и два...
продължава>
 

Казанлъшки детски градини искат да преминат на делегиран бюджет

Казанлък. Директорите на казанлъшки детски градини подадоха молби до Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм в Общински съвет с настояване да преминат на делегиран бюджет, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново...

продължава>
 

Националният омбудсман Гиньо Ганев идва в Казанлък на 11 декември

Казанлък. На 11-ти този месец омбудсманът на Р България Гиньо Ганев идва в Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Казанлъшкото село Крън остана без вода цял ден

с.Крън Казанлъшкото село Крън остана цял ден без вода, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Три работни групи са сформирани по проекта „Севтополис"

На 9 декември кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов се срещна с министъра на културата проф. Стефан Данаилов в София. По време на срещата са били обсъдени въпроси, касаещи бъдещото развитие на Долината на тракийските царе.

продължава>
 

Стартира нов проект за социални услуги в Община Казанлък

Казанлъшката Дирекция „Социално подпомагане" спечели проект на стойност 125 хил. лв. по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

продължава>
 

Бедрос Азинян и Желиан Николов с награди от национална изложба

Казанлъшките фотографи Желиан Николов, Александър Иванов, Бедрос Азинян и Кристина Николова участват с близо 60 фотоса в националната изложба "Светът на многообразието", организирана от Комисията за защита от дискриминацията /КЗД/.

продължава>
 

Обществения съвет по бизнес


Информация от заседанието на Обществения съвет по бизнес в Казанлък, състояло се на 8 декември 2008 г. Информацията е подадена по този начин от Обществения съвет по бизнес:  
продължава>
 

860 дка паркове има на територията на Казанлък

Казанлък. Общата площ на парковете в Казанлък е 860 дка, разпределени в големи пространства, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Ново замърсяване на въздуха в Казанлъшко?

Сигнал за видимо замърсяване на въздуха в района на дървопреработващата фирма "Габровница"-АД е подаден в РИОСВ - Стара Загора. Автор на сигнала е Гражданско сдружение " За чиста Розова долина" .

продължава>
 

"Чешката Коледа" в Казанлък

Казанлъшкият клуб на приятелите на Чехия и общинската библиотека „Искра” в Казанлък представят уникалната коледна изложба „Чешката коледа”.

продължава>
 

60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в село Шейново

Казанлък. 60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в казанлъшкото село Шейново, съобщи кметът Николай Терзиев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

35 000 лева са нужни за изграждане на канализация в село Дунавци в община Казанлък

Казанлък. 35 000 лева са необходими за изграждането на канализация в село Дунавци, община Казанлък, съобщи кметът Величко Станчев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>
 

Пътно транспортно произшествие

Пътно транспортно произшествие
На 05.12.2008г. около 17.00 ч. в Николаево по  ул.”Орлово гнездо” в посока север се е движел мотоциклет “Ямаха – 125”,  управляван от неправоспособния  Д.С. (17) от Бургас. На кръстовището с ул.”3 -ти март” се ударил в д...
продължава>
 

Кръгла маса по проблемите на ромите бе открита в Казанлък

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов в присъствието на Баки Хюсеинов – национален координатор по десетилетието на ромското включване и Георги Кръстев – директор направление „Национален съвет за сътрудничество по етническите въпроси"...

продължава>
 

Монтираха коледната елха в Казанлък

Казанлък. 13 –метрова коледна елха монтират служителите от звено „Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Баки Хюсеинов: Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите

Казанлък. „Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите", заяви в Казанлък по време на кръгла маса по тема: „Добри практики за ограмотяване и квалификация на млади и възрастни роми" Баки Хюсеинов - национален к...

продължава>
 

Медиите да плащат- иска Общината в Казанлък

Да бъде въведена такса от 250 лева за медийно отразяване на всяко едно туристическо събитие или празник, организирани от община Казанлък.

продължава>
 

Снабдени с отопления за зимния сезон са всички детски градини в Казанлъшко

Казанлък. Осигурено е отоплението за всички детски ясли и градини на територията на община Казанлък, заявиха за радио "Фокус" –Велико Търново от общинска администрация.

продължава>
 

Искат увеличение на таксите за детски ясли и градини в Казанлък

Казанлък. От общинска администрация предлагат месечната такса за посещение в детските ясли и градини в Казанлък да се повиши с 10 лева, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага казанлъшкото звено по поддръжка на пътищата през зимата

Казамлък. С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага звено „Сметопочистване, сметосъбиране и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>
 

Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта СЕЙН

София. Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта „Социални услуги в замяна на нови работни места" (СЕЙН) от 2002 година до сега.

продължава>
 

Температурен рекорд в Казанлък

Днес беше най- топлият ден за декември през последните 16 години.В 14 часа в наблюдателния пункт към Метеорологичната станция в Стара Загора бе отчетен абсолютен температурен рекорд - 18 градуса по Целзий.  Според статистиката на БАН средно месеч...

продължава>
 

Р. Христов: Голямата опасност пред Десницата е да се маргинализира

Всички десни партии да работят за привличане отново като гласоподаватели на близо 900 хиляди разочаровани избиратели на десните.

продължава>
 

Страница 420 от 481

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>

Търси последният брой на: