Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


Ретроавтомобилите пристигат в Казанлък на 31 май

На 31 май от Пловдив ще стартира 70-то юбилейно издание на атрактивното ретрорали “Розова долина” с участието на 60 екипажа от цялата страна. Казанлъшкият ретро клуб ще участва в проявата с два автомобила и ретро мотоциклет. 

продължава>

 

В крайното генерално класиране Мартин Грашев е 14-ти в осеметапната обиколка на Ейре

Мартин Грашев / КК "Несебър"/ се класира на второ място в крайното подреждане сред 23-годишните на завършилата осеметапна обиколка на Ейре.

продължава>

 

ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място

Юношите младша възраст на ВК “Казанлък” не успяха да се класират за републиканските финали и останаха на 9-то място след края на квалификационния турнир във Варна.

продължава>

   

Спасина Недялкова се класира на второ място в първия кръг от Европейската купа по състезателно кате

Отличен старт направи Спасина Недялкова при първото си участие в официално международно състезание за годината - второ място в I кръг от Европейската купа по състезателно катерене за юноши и девойки в групата на 18-19 годишните.

продължава>

 

Отборът на СОУ “.П.К. Яворов” – Чирпан спечели Деветото областно състезание “Млад Огнеборец”

Служителите на РС ПБЗН-Казанлък отново са комплексни победители в професионалното състезание на огнеборците На 17.05.2008 г. от 10.00 ч. на  градския стадион “Севтополис”  в Казанлък  се проведе Деветото областно състезание на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”

продължава>