Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ

Най-младите ни националки надиграха Черна гора с 3:0

Националният отбор по волейбол на България за момичета до 14 години започна с успех на Балканиадата в Казанлък. Най-младите ни националки победиха Черна гора с 3:0 (25:12, 25:17, 25:12)  в първия си мач от надпреварата. В турнира се играе по системата всеки срещу всеки, като утре, 14 юли (четвъртъ...

продължава>

 
22.01.2016 - НВЛ-жени Демакс+ ВК

Казанлък домакин на Балканиадата по волейбол за момичета под 15 години

Шест отбора ще се борят за първото място в Балканското първенство по волейбол за момичета под 15 години. Първенството започва от 13 юли /сряда/ и ще продължи до 17 юни /неделя/. В града на розите пристигат отборите на България, Румъния, Турция, Сърбия, Гърция и Черна гора. Играта е всеки срещу все...

продължава>

 

Стадион "Севтополис" вече има обновена сграда

Ремонтът на всички помещения приключи и децата ще могат да работят в нови, по-добри условия. Новината съобщи кметът на община Казанлък Галина Стоянова по време на редовното заседание на Общински съвет – Казанлък.

продължава>

   
13.06.2016 - Общината и УС на ФК

Общината и УС на ФК"Розова долина" обсъдиха поканата на БФСУправителният съвет на футболен клуб „Розова долина“ се срещна с ръководството на Общината. На срещата общинското ръководство представляваха кметът на община Казанлък Галина Стоянова, председателят на Общинския съвет Николай Златанов и заместник – кметът Михаил Михайлов.

продължава>

 

Казанлък трети след турнир по волейбол за девойки старша възраст


Завърши Държавното първенство по волейбол за девойки старша възраст в Казанлък. След 5 дневния турнир Отборът на Левски (София) грабна златните медали, сребърните са за Отборът на Славия (София) и бронзовите за Казанлък волей.

продължава>