Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СПОРТ


спортни танци. КСТ «Роза»

Медали от Държавен турнир по спортни танци за КСТ "Роза"


От провелият се в гр. Стара Загора Държавен турнир по спортни танци, двойките на КСТ "Роза" при ОДК "Св. Ив. Рилски" с треньори Петър Радев и Митко Маринов се завърнаха с медали.

продължава>

 

"Казанлък" ще спори за третото място в турнира "Купа Роза"

След приключилите два кръга от турнира на зала "Багира" "Купа Роза" младият ни състав влиза в третия си двубой, който утре ще определи кой от двата състава "Казанлък Волей-Багира" или "Раковски" ще завърши на трето място в надпреварата за трофея. Вчера съставът ни загуби след оспорвана битка от соч...

продължава>

 

"Левски" и "Берое" стартираха с победи в "Купа Роза"

Президентът на ВК "Казанлък Волей-Багира" Васил Аргиров откри традиционната казанлъшка "Купа Роза", която стартира днес с участието на четири женски отбора - домакините от Казанлък, "Берое" Стара Загора, "Левски" София и "Раковски" Димитровград. Аргиров приветства участниците и пожела на добър час н...

продължава>

   
ФК

„Розова долина“ с точка от гостуването си в Първомай

Равенство 2:2 записа съставът на ФК „Розова долина“ в 11-и кръг на първенството на Югоизточната група срещу домакините от „Борислав-200“ Първомай.

продължава>

 

Дебютна победа срещу новака в контрола

Казанлъшкият представителен волейтим надделя без проблеми с класика 3:0 над дебютанта "Перун"/Варна/. В зала "Багира" ,тимът на воден от Диян Боюклиев, в отделните части победи с 25:14, 25:18 и 25:19 и игра два допълнителни гейма до 4:1.

продължава>